Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Medzi Jennifer Aniston a Pink vyrástol múr nenávisti!

Jennifer Aniston a Pink Zobraziť galériu (8)
Jennifer Aniston a Pink (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nenávisť na život a na smrť zavládla medzi Jennifer Aniston a kontroverznou speváčkou Pink. O vykopanie vojnovej sekery medzi týmito dámami sa postaral herečkin milenec - John Mayer, ktorý si nevie dať pozor na ústa!

Pink označila Mayera sa svoju momentálne najviac nenávidenú celebritu po tom, čo si dovolil utrúsiť zopár štipľavých poznámok ohľadne jej sexuálneho života. Hádka, ktorá vzápätí nasledovala, nabrala rýchle obrátky a vyústila do prekvapujúcej dohry.

Kameňom úrazu sa stali Johnove nie práve lichotivé slová na adresu jeho doterajších partneriek: "Súložím len so skutočne hlúpymi ženami." Pink, v ktorej prítomnosti tento šokujúci komentár odznel, s odpoveďou nečakala a ironicky odvetila: "Tuším, že musia byť naozaj hlúpe."

Po tejto výmene názorov sa na scéne objavila Jennifer, ktorá sa ako tigrica rozzúrila práve na populárnu speváčku. Hviezda úspešnej situačnej komédie Priatelia sa totiž považuje za bystrú ženu a nedokáže pochopiť, prečo o jej inteligencii vôbec niekto pochybuje. Anistonová dala Pink okamžite jasne najavo, že v jej kruhoch figuruje na čiernej listine a svojim priateľom zakázala prehodiť s ňou čo i len slovíčko.

Reakcia popovej princeznej olej do ohňa už nepriliala. Pink nad celým incidentom len pokrútila hlavou a záležitosť uzavrela slovami: "Ja ich jednoducho vôbec nechápem."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu