Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nahá Banášová: Za 300 miliónov!

Adela Banášová
Adela Banášová

BRATISLAVA – Moderátorka Adela Banášová (28) uzavrela stávku, po ktorej musí stáť vo výklade obchodu len v plavkách. Suma, za ktorú by sa tam postavila nahá, je závratná!

Vyšlo to! Včerajšia Hodina deťom vyzbierala viac ako trinásť miliónov, a to znamená, že známe tváre musia splniť stávky, ktoré uzavreli. Medzi mužmi sa najviac hovorí o Adele Banášovej v plavkách. Dokonca aj Pyco, ktorý moderoval dražbu fotografií pre Hodinu deťom, povzbudzoval dražiteľov práve Adelinou stávkou. „To sa Pycovi ľahko hovorilo, mal sa aj on zapojiť. Možno by som to mohla aj tak urobiť, že... viete, na čo si oblečiem tie plavky? Na Pyca,“ komentovala to pre nás Adela.

Martin Nikodým, s ktorým vytvorila Adela moderátorskú dvojicu počas priameho prenosu Hodiny deťom, však zašiel ešte ďalej. Začal sa pohrávať s myšlienkou na Adelu vo výklade bez plaviek. A tak sme sa dozvedeli sumu, za ktorú by Adela pózovala nahá. „To by sa muselo vyzbierať štyristo miliónov, z toho by tristo išlo na môj súkromný účet,“ prezradila Adela.

Svoje stávky zatiaľ splnili dvaja moderátori. Peťa Polnišová v priamom prenose predviedla gymnastickú zostavu v obtiahnutom drese. „Bola som z toho na jednej strane dojatá, na druhej strane zdesená, že čo predvediem. Nemala som veľa času na cvičenie,“ povedala nám po skončení vysielania Petra. Spontánnym spôsobom na základe skandovania divákov splnil to svoje aj Dano Dangl. Maroš Kramár veľmi rýchlo zohnal holiaci strojček a prvý sa pustil do Danovej hrivy. Na úplné „koleno“ potom Dangla v zákulisí doholili vizážistky. O plnení zvyšných stávok vás budeme ešte informovať.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu