Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Susan Sarandon: Verím na lásku, neveru odpustím

Susan Sarandon
Susan Sarandon

LOS ANGELES - Americká herečka Susan Sarandon (58) verí na lásku. Dokonca natoľko, že by dokázala svojmu dlhoročnému partnerovi, hercovi Timovi Robbinsovi (46), odpustiť neveru! Teda aspoň jej fyzickú podobu, nie však romantické vzplanutie duší.

Hviezdny pár to spolu ťahá už dlhých 17 rokov bez manželstva. Susan je natoľko presvedčená o sile ich vzťahu, že by údajne dokázala zniesť aj to, keby ju Tim podviedol s inou ženou. Keby však dotyčnej začal písať romantické básne, bolo by to iné.

"Nie som si istá, či mať sexuálnu aféru s niekým je až také zlé, ako mu venovať báseň. To by ma ranilo oveľa viac, ako sa "pošmyknúť" tu či tam," hovorí herečka.

"Možno je to mojím vekom. Neviem, či by mi sexuálny zálet môjho partnera ublížil viac, ako keby sa niekto zamiloval do druhého, kto pre neho píše básne a pritom by ani spolu nespali. S tým by som sa vyrovnávala asi najťažšie.

Telesná stránka veci je pre mňa po toľkých rokoch pochopiteľná. Druhý prípad by však pre mňa znamenal veľa bolesti. Zdá sa mi ponižujúce vykrikovať a ziapať na muža: ,Kde si bol? Čo si to urobil?` Neviem, či by som to dokázala," uzatvára Susan.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu