Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Predná po rozchode so Šarkanom: Ďalšia zásadná zmena v jej živote!

Zdenka Predná Zobraziť galériu (4)
Zdenka Predná

BRATISLAVA – Zo speváčky záhradná inžinierka! Strieborná slávica Zdenka Predná (24) sa koncom apríla rozišla po viac ako troch rokoch s priateľom Petrom Šarkanom Novákom (38). A nedávno sa odohrala v jej živote ďalšia výrazná zmena. Topky.sk ju stretli pred pár dňami na T-mobile Music City v Banskej Štiavnici, kde pôsobila veľmi šťastným dojmom. Že by za to mohli práve tieto zmeny?!

Topky.sk zistili, že Zdenka Predná sa nedávno po šiestich rokoch štúdia stala inžinierkou v odbore krajinné inžinierstvo! Po rokoch v šoubiznise tak môže pokojne zmeniť svoje doterajšie „povolanie“ speváčky.

„Zatiaľ ho meniť nebudem. Chcem sa ešte venovať nejaký ten čas hudbe. Ale striktne sa tomu nebránim,” povedala pre topky.sk strieborná slávica. Ako sme sa dozvedeli, Zdenke štúdium zachutilo a chystá sa v učení pokračovať. Najnovšie štúdiom práva.

„Chcem vedieť niektoré veci, ktoré bežne ľudia neovládajú. Jeden známy chodí na právo, a ten ma inšpiroval. Dám si rok paužičku, teraz som mala učenia dosť. Možno budúci rok začnem,” prezradila Predná.

V roli speváčky sme videli Zdenku uplynulý piatok na prvom ročníku T-Mobile Music City v Banskej Štiavnici. „Už len tým, že som spievala doma, to malo pre mňa správne čaro. Bola som s rodinou a kamarátmi, takže bolo naozaj veľmi fajn.“

Vďaka tejto akcii sa tak obyvateľom a návštevníkom mesta naskytla jedinečná možnosť užiť si 24 hodín plných hudby úplne zadarmo. Tento hudobný projekt sa konal nielen v Banskej Štiavnici, ale aj v Prešove a Martine. Na Námestí sv. Trojice rozvášnila dav nielen spomínaná speváčka, ale aj Marian Čekovský, či skupiny ako Hex, Polemik a Lavagance. Fanúšikovia najväčšej slovenskej hip-hopovej hviezdy Rytmusa a skupiny Kontrafakt si takisto prišli na svoje.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu