Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi tetovania „missiek“: Toto vo finále neuvidíte!

Takto to vyzeralo na bratislavskom kastingu. Zobraziť galériu (15)
Takto to vyzeralo na bratislavskom kastingu. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Kastingy na Miss 2009 skončili. Topky.sk sa pozreli na ten bratislavský, kam prišlo veľa krásnych dievčat. Niektoré nepostúpili len kvôli trvalým obrázkom na svojom tele. Pozrite sa!

Riaditeľka Miss Lucia Hablovičová (31) je prísna! Dievčatá, ktoré sa chcú stať tou najkrajšou Slovenkou, nesmú mať silikóny ani tetovania. Jedine, že by bol obrázok dobre skrytý, napríklad pod nohavičkami. A dievča s tetovaním pod bielizňou sa našlo aj na poslednom kastingu. My sme Patríciu pre vás, samozrejme, aj nafotili!

Porotu však azda najviac mrzelo tetovanie na nohe osemnásťročnej Veroniky z Dunajskej Stredy. „Je to na štyri roky a dala som si to spraviť v lete. Asi kvôli tomu nepostúpim,“ smútila, keď zbadala, že na ornament sa porota pozerá kriticky. Chvíľu dokonca uvažovala, že si dá obrázok z nohy ostrániť. „Videli ste už niekedy jazvu po laserovom odstránení?“ spýtala sa jej Lucia Hablovičová a Veronike bolo jasné, že by aj tak neuspela.

A čím by bola Veronika prínosom do finálovej dvanástky? „Hľadáme rôzne typy a mnohé dievčatá nepostúpili len preto, že na predchádzajúcich kastingoch sme už podobné dievča našli. Veronika je trochu iná, zaujímavá,“ vysvetlila nám Lucia Hablovičová. Mladej dunajskostredčanky sa dokonca porota pýtala na exotické korene. „Dedko bol trochu tmavší, ale bol Slovák,“ dozvedeli sme sa.

Fotografie všetkých tetovaní nájdete v GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu