Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Barkolovej odchod do Holandska: Vyskúša tam drogy?

Erika Barkolová Zobraziť galériu (17)
Erika Barkolová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Tentokrát si to užije! Jojkárska moderátorka Erika Barkolová (31) si tohtoročnú cestu do Holandska plánuje poriadne okoreniť. Zaumienila si totiž, že navštívi marihuanovú kaviareň. Pre topky.sk prezradila, aký vzťah má k drogám.

Vzrušujúca pracovná cesta plná zábavy. Zrejme tak bude vyzerať Barkolovej výjazd do Holandska. Krajina preslávená coffee-shopmi, teda kaviarňami, kde je povolená konzumácia ľahkých drog, učarovala aj moderátorke Črepín s hviezdičkou. „V takejto kaviarni som zatiaľ ešte nebola, ale myslím si, že sa tam určite pôjdem pozrieť,“ prezradila topkám Erika.

Ako však ďalej podotkla, marihuanu si neobjedná. „Požívanie nejakých vecí určite nehrozí, pretože to nie je to, čo by ma zaujímalo,“ hovorí otvorene Barkolová. „Ale určite tam pôjdem, možno si dám normálnu kávu,“ dodáva s úsmevom blondína, ktorú sme zastihli v stredu večer krátko pred odchodom v spoločnosti priateľa Radka. So sebou si toho veľa nebrali. „Máme dve menšie tašky, nie som náročná na oblečenie,“ povedala. V Amsterdame sa dlho nezdrží. „V sobotu večer by som mala byť doma.“

Zaujímalo nás, či sa po roku plánuje vrátiť aj na ulicu plnú zvrhlostí, ktorá je známa ako Red Light District. „Musím sa pripraviť na vysielanie. Keďže ideme naživo viac ako trojhodinovú šou, neplánujem tam robiť žiane reportáže. No nikdy nehovor nikdy,“ zdôverila sa nám Barkolová, ktorá svoju akčnosť zrejme ani tentoraz nezaprie. „Kamera tam bude – uvidíme, možno spravíme niečo do Promi Novín. Mám tych relácií viac, tak uvidím, kam to pichnem.“ Nechajme sa teda prekvapiť, či nás bude Erika nejakou pikantnou reportážou šokovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu