Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Barkolová: Svadba jej narobila hromadu problémov!

Erika Barkolová s priateľom Radom Zobraziť galériu (14)
Erika Barkolová s priateľom Radom

BRATISLAVA – Ušila na seba bič! Jojkárska moderátorka Erika Barkolová (31) si pred pár dňami „vzala“ za muža po dvojročnej známosti svojho partnera Rada (29).

Tvár relácií Promi Noviny a Črepiny s hviezdičkou si vyskúšala svadbu nanečisto. Erika Barkolová pristúpila s priateľom Radom na ponuku istého časopisu, že ako dvojica nafotia sériu mladomanželských záberov.

Vtedy však ani jeden z nich netušil, aké ohlasy tým vyvolajú. „Veľmi veľa ľudí si myslelo, že sa idem naozaj vydávať. Vysvetľovanie, že išlo iba o fotenie, mi dalo veľa námahy,“ povzdychla si Barkolová. Niektorých ľudí dokonca nechala v tom.

„Keď sme robili zábery na ľadovci či kostolíku, tak nám prítomní ľudia tlieskali a gratulovali. Namiesto toho, aby sme uviedli veci na pravú mieru, sme začali ďakovať,“ spomína s úsmevom moderátorka.

A keďže sa v svadobných šatách cítila pohodlne, zaujímalo nás, či sa s priateľom Radom neplánuje postaviť pred oltár. „Túto otázku vôbec neriešime. Čokoľvek by som povedala, bolo by to zavádzajúce,“ povedala už raz rozvedená moderátorka. Ako ďalej sama podotkla, ak by sa mala opäť vydať, tak už by to malo byť navždy.

Viac záberov zo svadobného fotenia nájdete v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu