Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Barkolovej lukratívny džob: Za prácou odchádza do Holandska!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (9)
Erika Barkolová

BRATISLAVA - Chuť televízneho výslnia si Erika Barkolová (31) momentálne naplno užíva. A oprávnene! Po Črepinách s hviezdičkou a Promi Novinách sa jej naskytla zaujímavá ponuka, ktorá sa rozhodne neodmieta. A atraktívna plavovláska ňou nepohrdla. Dokonca jej nerobí problém kvôli kšeftu opustiť Slovensko.

Zdá sa, že najväčším moderátorským esom televízie Joj je práve ona! Barkolová rozvírila mediálnu hladinu vlani v apríli šteklivými Črepinami s hviezdičkou. Rad pracovných povinností túto jeseň rozšírila o uvádzanie bulvárnej relácie Promi Noviny. Akoby toho nebolo málo, najnovšie ju jej chlebodarca uhovoril na moderovanie veľkého televízneho projektu. "Veľmi sa na to teším," povedala Erika portálu topky.sk.

V polovici novembra ju spolu s Matejom Sajfom Cifrom (29) čaká viac ako dvojhodinové živé vysielanie. Nová moderátorská dvojica bude divákov Jojky sprevádzať programom Domino Day 2008, v ktorom budete môcť naživo sledovať pád štyri a pol milióna domino kociek. "Uvidíme, možno sa do budúcna osvedčíme," nádeja sa.

V Holandsku, samotnom dejisku diania, však bude len Barkolová. Sarkazmom oplývajúci Sajfa, ktorý akciu pred rokom moderoval so Stankou Pavolovou, sa bude na priamy prenos prizerať zo Slovenska. "Prvý krok, že budeme ďaleko od seba, aby sme sa nepozabíjali, spĺňame," dodala s úsmevom Erika. Ako ďalej prezradila, vlani sa podujatia zúčastnila ako hosť. "Zhruba viem, do čoho idem." Jej moderátorský debut v zahraničí uvidíme už štrnásteho novembra. Netradičná dvojka dáva tušiť, že sa máme určite na čo tešiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu