Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hablovičová: Prvá otvorená spoveď o živote po nehode!

Lucia Hablovičová a Rasťo Žitný. Zobraziť galériu (7)
Lucia Hablovičová a Rasťo Žitný. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Po nehode Rasťa Žitného (31) odbíjala Lucia Hablovičová (30) všetky zvedavé otázky strohým „Nekomentujem!“ Konečne však urobila výnimku a dozvedeli sme sa, ako ťažké chvíle prežívala.

Lucia Hablovičová je momentálne zamestnaná kastingami na Miss Slovensko 2009. Na nedávnej tlačovej konferencii k súťaži krásy prosila novinárov, aby sa jej nepýtali na súkromie. Teraz však urobila výnimku pre televíziu Markíza.

„Už je to lepšie, pomohlo mi aj to, že som sa vrhla do práce,“ komentovala Lucia svoju momentálnu situáciu. Prezradila však aj to, ako prežívala tie najhoršie chvíle bezprostredne po nehode Rasťa Žitného, pri ktorej zomrel päťročný Tomáško Žilavý.

„Najhorší bol asi moment nečakaného prekvapenia, že sa vám zvrtne život z minúty na minútu. Bohužiaľ, je smutné, že šťastie, ktoré stojí v tej chvíli pri vás, už o päť minút tam stáť nemusí,“ vyznala sa Lucia. Priznala, že na takúto ťažkú skúšku nebola pripravená a musela vyhľadať aj lekársku pomoc.

A prečo sa rozhodla hovoriť o svojom súkromí práve teraz? „Veľa závisí od položených otázok a od toho, kto sa pýta. Otázky boli o mne a mojich pocitoch. V minulosti boli skôr smerované na niekoho iného a ja sa za neho vyjadrovať nemôžem,“ zdôvodnila pre nás Lucia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu