Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hablovičovej ťažká dilema: Lucia, musíš sa rozhodnúť!

Lucia Hablovičová
Lucia Hablovičová

BRATISLAVA – Nemá to jednoduché! Priateľka Rasťa Žitného (31) Lucia Hablovičová (31) je riaditeľkou súťaže krásy. Prípravy tohtoročnej missky sú už v plnom prúde. Dá im prednosť pred zraneným milencom?

Príprava Miss Slovensko 2009 začala. „Lucia sa už aktívne zapája,“ dozvedeli sme sa od PR manažéra produkčného domu Forza Martina Šestáka. Hablovičová sa zatiaľ podieľala najmä na príprave kampane, ktorá bude „verbovať“ dievčatá od 22. septembra. Čoskoro však Lucia bude mať toho na pleciach oveľa viac!

Začiatkom novembra totiž už budú prebiehať kastingy, na ktorých sa Hablovičová ako riaditeľka zdrží celé dni. To znamená, že Rasťo Žitný príde o jej časté návštevy. Alebo sa Lucia rozhodne kastingy riadiť tak, aby sa stíhala starať aj o neho?

V súvislosti s touto situáciou sme oslovili aj samotnú šéfku súťaže. „Od augusta pripravujeme novú kampaň, ktorú v týchto dňoch finalizujeme. Do práce som sa už musela zapojiť,“ reagovala na naše otázky Lucia, pričom podotkla, že v tomto období je spolu so svojim tímom vo fáze produkčných príprav kastingov, dolaďovaní zmlúv s partnermi a plánovania sústredenia. „Časť týždňa trávim kvôli práci v Bratislave, zvyšok v Kováčovej. Snažím sa prispôsobiť svoj čas celej situácii,“ dozvedáme sa.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu