Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Žitný po operácii: Náhle zdravotné komplikácie a potom... Transfúzia krvi!

BRATISLAVA – Na bratislavských Kramároch sa odohrávala dráma! Rasťo Žitný (31) musel kvôli zlým výsledkom krvi podstúpiť jej transfúziu.

Markizácky moderátor odišiel z rehabilitačného centra Kováčová 13. septembra. Priateľka Lucia Hablovičová mu pomohla zbaliť veci a jeho ďalšie kroky smerovali do bratislavskej nemocnice na Kramároch, kde sa minulý týždeň podrobil operačnému zákroku.

Podľa našich informácií sa po ňom vyskytli nečakané komplikácie. Moderátor mal zlé krvné výsledky a tak museli lekári konať. Rozhodli sa pre transfúziu.

„Tento zákrok sa vykonáva v prípadoch, keď klesne hladina hemoglobínu (krvné farbivo, ktoré prenáša kyslík) pod určitú hranicu a do krvi sa nedostáva dostatočné množstvo kyslíku. Môže sa to stať počas operácie, keď pacient stratí veľa krvi. Je to však individuálne,“ povedal nám odborník z lekárskeho prostredia. V najhorších prípadoch sa môže dokonca stať, že pacient vykrváca.

V súvislosti s nečakanými zdravotnými problémami sme oslovili moderátorovu priateľku Luciu Hablovičovú. „Keďže po operácii nastali určité komplikácie, nikto nevie odhadnúť, kedy bude jeho stav stabilizovaný, aby mohol pokračovať v rehabilitácii v Kováčovej“ povedala exkluzívne pre topky.sk.

Rasťo Žitný sa s najväčšou pravdepodobnosťou nachádza stále v bratislavskej nemocnici. Keďže však platí prísne embargo na akékoľvek informácie o prominentnom pacientovi, nikto nám na Kramároch jeho pobyt oficiálne nepotvrdil.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu