Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Robbie Williams je po rozchode zdrvený, jeho bývalá si užíva

Robbie Williams a Ayda Field Zobraziť galériu (10)
Robbie Williams a Ayda Field (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Správa o rozchode slávneho speváka dala mnohým dievčatám po celom svete dôvod na radosť. Miláčik Robbie je konečne znova single.

Popstar Robbie Williams (34) a herečka Ayda Field (29) sa po dlhšej dobe spoločne strávených chvíľ definitívne rozišli. Dôvod na rozchod po štrnástich mesiacoch krásneho vzťahu zatiaľ nie je celkom známy. Pre ukončenie vzťahu sa vraj rozhodli obaja.

Rozchod potvrdil aj ich spoločný známy Gordon Smart: „Zažili spolu skvelé časy a majú množstvo príjemných spomienok, ale obaja sa nakoniec rozhodli rozísť pre ich spoločné dobro.“

Robbie však podľa tvrdení svojho okolia berie stratu milovanej Aydy veľmi ťažko. Svojrázne ruší všetky schôdzky s dievčatami, nechodí sa zabávať a uzatvára sa do seba. Nad novým vzťahom v najbližšej dobe rozhodne neuvažuje.

Jedinou iskričkou radosti sa pre zroneného Robbieho ostáva hudba a nový pripravovaný album, na ktorý sa podľa slov jeho priateľov môžeme už teraz tešiť.

Americká herečka si na rozdiel od expriateľa s depresiami užíva slobodný život plnými dúškami. Do budúcna plánuje hojnú účasť na spoločenských akciách s cieľom spoznávať nových ľudí.

Napriek zdanlivo nepriaznivej situácii ostávajú obaja stále dobrými priateľmi.






Robbie Williams - Feel


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu