Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Príbeh ulice na súde: Paviel, nemáš šancu!

Paviel Rochnyak Zobraziť galériu (10)
Paviel Rochnyak

BRATISLAVA – Práve na základe nášho článku sa Paviel Rochnyak (22) dozvedel, že je „hviezdou“ hip-hopového muzikálu Príbeh ulice. Žiaľ, v dosť negatívnom zmysle slova. A rozhodol sa podať žalobu na scenáristu Nikitu Slováka (44). Topky.sk zisťovali, či má Paviel šancu na súde uspieť.

Po premiére Príbehu ulice sme informovali, že v muzikáli odzneli narážky na kaderníka Paviela Rochnyaka. V hre sa vyskytli slovné spojenia „teplý kaderník, čo robí vlasy Ivane“ a „účes od toho buzerantského kaderníka luxusného“. Zistili sme, že Pavielovi sa to ani trochu nepáči a hodlá podať žalobu. „Nechcem sa k tomu ešte vyjadrovať, mám na to právnikov,“ povedal nám Paviel.

Podľa našich informácií by však ukrajinský kaderník na súde asi neuspel. „Nie je tam jeho meno, aj keď sa to podobá na jeho osobu. Na súde by nemal uspieť,“ dozvedeli sme sa od právnika. Navyše, Paviel sa svojou homosexuálnou orientáciou netají. A podobný názor má aj scenárista Nikita Slovák. „To by ma bavilo, ako by dokazoval, či je gay a či češe Ivanu,“ povedal pre reláciu Prominenti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu