Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Strápnená Rihanna: Pomýlili si ju s chlapom!

Rihanna Zobraziť galériu (13)
Rihanna

LONDÝN - Keď si známu tvár svetového šoubiznisu fanúšikovia pomýlia s úplne inou celebritou, ide o poriadny trapas. Ale ak dôjde i k zámene pohlaví, to už je naozaj silná káva. Popová speváčka Rihanna (20) horela hanbou ako fakľa po tom, čo si ju nadšený dav poplietol s hudobnou hviezdou mužského pohlavia!

Spievajúca kráska z Barbadosu sa na svojom nedávnom výlete do Veľkej Británie presvedčila o tom, že krátky zostrih vlasov sa vždy nevypláca. Fanúšikovia si ju totiž pomýlili s čokoládovým spevákom s afroamerickými koreňmi. Novým Rihanniným dvojníkom sa stal rocker Prince, ktorého preslávila najmä skladba Purple Rain (Purpurový dážď).

Podľa viacerých zdrojov z miesta incidentu boli prítomní stúpenci Princovej hudby doslova nadšení jeho prítomnosťou. Keď sa však k svojmu idolu priblížili, zostali viac ako šokovaní. O autogram totiž nežiadali počerného speváka, ale jeho kolegyňu Rihannu!

Jeden zo spomínaných zdrojov prezradil: "Niektorí fanúšikovia začali vykrikovať 'Prince!'. Keď však podišli bližšie, uvedomili si, že 'on' je vlastne 'ona'."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu