Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Victoria Beckham: Stala sa z nej indická nevesta!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham

LOS ANGELES - Britská ikona módy Victoria Beckham (34) rozhodne nepatrí do kategórie žien, ktoré sa boja experimentovať. Kvôli svojmu poslednému foteniu sa neváhala navliecť do odevu, ktorý indické ženy nosia vo svadobný deň! Takúto exotiku vraj jednoducho miluje.

Bývalá Spajska sa nechá nahovoriť naozaj na čokoľvek. V sárí, ako sa správne nazýva spomínaný ženský odev, sa objavila na obálke novembrového vydania magazínu VOGUE India.

V krásne vyzdobených šatách, s dlhými vlasmi a kovovým doplnkom uprostred čela Victoria prekvapila dokonca aj samu seba, a to veľmi pozitívnom zmysle. Do svojho nového vzhľadu sa totiž okamžite zamilovala: "Cítim sa ako indická princezná!"

Niekdajšia speváčka sa nadchýnala nielen svojim obrazom v zrkadle, ale aj zložitosťou materiálu, z ktorej bol módny skvost vyrobený. V špeciálne spracovanej téme indických svadieb nešetrila slovami chvály: "Toto je skutočné umenie."

Indický módny dizajnér Bandana Tewari ich vzájomnú spoluprácu označil ako "veľkú srandu". Viac ako jej zjavom bol totiž unesený suchým britským humorom, ktorým po celý čas údajne priam sršala.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu