Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Jennifer Lopez: Prežila nervový kolaps a sektári jej nevadia

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americká popová speváčka prezradila niekoľko svojich najosobnejších tajomstiev. Vďaka nedávnemu vyčerpávajúcemu interview sa ľudia dozvedeli zopár informácii, ktoré by si o slávnej Jennifer Lopez (39) ani vo sne nevedeli predstaviť.

Zo slov ženy s najkrajším (alebo najznámejším?) pozadím sa dozvedáme o jej zamlčanom nervovom kolapse. Stalo sa to vraj už pred šiestimi rokmi, no až teraz je o tom schopná rozprávať. „Bol to čas, kedy som bola veľmi prepracovaná, robila som hudbu, filmy a mnoho ďalších vecí. Trpela som nedostatkom spánku.“

Stav vyčerpanosti sa neskôr zhoršil a viedol k pohybovej paralýze. V tom čase jej pomohol jej bodyguard, ktorý ju okamžite zaviedol k doktorovi.

Ďalej speváčka priznala sympatie k náboženskému smeru scientológov. Na otázku, či by dala svoje dvojičky do scientologickej školy, odpovedá: „Áno. Vôbec by mi to nevadilo.“ K obhajobe nového náboženstva dodáva: „Jediné, čo si želám je, nech to ľudia neodsudzujú bez toho, aby skutočne vedeli, o čo ide.“

Samú seba však Jennifer nepovažuje za scientologičku. K jej pozitívnej náklonnosti zrejme prispel aj fakt, že jej otec bol 20 rokov príslušníkom tohto rozmáhajúceho sa náboženstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu