Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Jennifer Lopez: Zmenila sa na nepoznanie!

Jennifer Lopez s novým imidžom. Zobraziť galériu (13)
Jennifer Lopez s novým imidžom. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Hollywoodska herečka a úspešná speváčka, Jennifer Lopez, bola dôkazom toho, že materstvo každej žene prospieva a zaručene pridáva na kráse. Svoju skvelú formu potvrdila aj nedávnou účasťou na triatlone, ktorý zvládla bez najmenších ťažkostí. V pondelok však celý svet poriadne šokovala svojím novým imidžom.

Ako sa na správnu hviezdu hollywoodskeho formátu patrí, aj J-Lo sa angažuje vo výrobe parfumov pod vlastným menom. V pondelok sa objavila na námestí Macy's Herald Square v New York City práve pri príležitosti predstavenia novej pánskej vône, Deseo for Men, zo svojej kolekcie. Prítomným hosťom sa však hneď na Jenniferinom vzhľade niečo nezdalo.

Herečka známa predovšetkým kyprejším pozadím má momentálne len sotva niečo spoločné so sexy mamou, ktorá ako jedna z mála hviezd nevyužíva služby pestúnky. Svoje nádherné hnedé dlhé vlasy totiž vymenila za oranžové čudo siahajúce po plecia a zvlnené na končekoch. Výrazný rúž malinovej farby navyše vyznieva ako lacná snaha pubertiačky vyzerať konečne dospelo.

Dúfajme, že ukážkový vzhľad, akým si Jennifer vyslúžila patričnú pozornosť na nedávnom newyorkskom Týždni módy, sa v jej prípade nestane len matnou spomienkou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu