Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Müller: Na pódium sa vracia iba kvôli peniazom!

Richard Müller Zobraziť galériu (8)
Richard Müller

BRATISLAVA – Opäť prekvapuje! Spevák a muzikant Richard Müller (47) nedávno priznal, že keby prišiel k obrovskému balíku peňazí, ukončil by svoju kariéru. Nebaví ho už spievať?

Pred pár dňami sa spevák Richard Müller vyjadril na adresu svojej speváckej kariéry veľmi prekvapujúco. Po tom, čo sa po dvoch rokoch opäť objavil na pódiu a začal koncertovať, priznáva, že to nie je to pravé orechové.

„Neviem, ako sa to bude vyvíjať s koncertmi ďalej. Ja toto, čo sa deje, nepovažujem za comeback a dokonca ani nie za návrat. Keby som našiel pred domom milión eur, pravdepodobne by som ukončil svoju kariéru,“ povedal v jojkárskej relácii Črepiny plus.

Zároveň priznal, že sa mu pracovať nechce a nejde mu to ako predtým. Vraj potrebuje nejaký nový impulz. „ Mne sa strašne nechce hrať tým istým spôsobom stále to isté. Keby sa mi podarilo zohnať muzikantov, a už na tom pracujem, a urobiť nové aranžmán na nové pesničky, tak vtedy by ma to bavilo. Ale točiť stále dokola to isté a meniť zostavy, kto práve môže, tak to je trocha nuda,“ dodal hudobník.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu