Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Müller a priateľka Wolfová: Vážne rozhodnutia! Bude svadba?

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA – Zdá sa, že Richard Müller (47) a Vanda Wolfová (37) myslia svoj vzťah naozaj seriózne. Topky.sk totiž zistili, že luxusný byt v Slávičom údolí, o ktorom sme informovali prednedávnom, si kúpili spolu!

Je to vážne! Spevákova priateľka Vanda, ktorá má stále trvalé bydlisko v Prahe, zainvestovala do bytu v Bratislave. A podľa katastra ide presne o ten istý byt, ktorý patrí Richardovi Müllerovi.

Z toho jasne vyplýva, že vlastne patrí obom milencom. Aj keď Richard ako gentleman zaplatil vyššiu čiastku. Spoločne kúpený byt naznačuje naozajstnú vážnosť vzťahu. A Vanda sa zrejme kvôli svojej láske presťahuje na Slovensko.

Pravdepodobne preto sa dvojica rozhodla byt zrekonštruovať, hoci ide o novostavbu. Podľa našich informácií tam chcú mať všetko podľa svojich predstáv. Z jednoduchého dôvodu - aby sa cítili čo najpohodlnejšie.

Žeby sa schyľovalo k svadbe? Nie je vylúčené, že jeden vážny krok vyústi do ďalšieho a Richard Müller po druhýkrát vstúpi do stavu manželského. Veď s Vandou sú spolu už dva a pol roka. Po rôznych životných peripetiách si spevák zaslúži pokojný život po boku milovanej ženy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu