Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávik 2008: Pyco dostal košom... Nahradí ho Rolins!

Dara Rolins Zobraziť galériu (2)
Dara Rolins

BRATISLAVA – Tohtoročné vyhlasovanie ankety Slávik prinesie prekvapenie. Na moderátorskom mieste už nebude stáť Martin „Pyco“ Rausch (31) tak, ako sme boli ostatné dva ročníky zvyknutí! Prečo nedostal lukratívne platený kšeft?

Ako sme sa dozvedeli na dnešnej tlačovej konferencii od organizátora speváckej súťaže Pavla Danišoviča, moderátorského postu by sa malo tento rok zhostiť nežnejšie pohlavie. „Ide o krásnu ženu, ktorá má skúsenosti so spievaním a je to čerstvá mamička,“ povedal Danišovič. Viac prezradiť nechcel.

A nielen on, ale ani dramaturgička Slávika Ľudmila Lukáčová. Jediné, čo nám bola ochotná prezradiť, bol dôvod, prečo tentoraz „zavrhli“ Pyca. „Je to skvelý moderátor, ale chceli sme zmenu,“ povedala nám.

Topky.sk vypátrali, kto by mal Pyca nahradiť. Jediná mamička tohto roka, ktorá má skúsenosti so spievaním, je totiž Dara Rolins. „Áno, dostali sme ponuku. Ale zmluva ešte nie je uzavretá,“ dozvedeli sme sa od speváčkinej manažérky Evy Skállovej. Podľa zámerov tvorcov by mala byť Dara hlavnou moderátorkou. Sekundovať jej bude známy muž, ktorý bude robiť rýchle rozhovory so spevákmi.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu