Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dara Rolins: Chcel ju zbaliť svetoznámy návrhár Vuitton!

Dara Rolins Zobraziť galériu (12)
Dara Rolins (Zdroj: Peter Frolo)

PRAHA – Do Čiech zavítal dedič najslávnejšej kabelkovej značky. Pri rozhovore s českými novinármi sa Pattrick Vuitton okamžite zaujímal o Daru Rolins!

Patrick Vuitton sa s Darou Rolins stretol pred štyrmi rokmi na otvorení najväčšieho obchodu Luis Vuitton v Amerike. Na Piatej avenue v New Yorku sa stretli hviezdy ako Naomi Cambell či Sharon Stone a medzi nimi aj Dara Rolins. A práve ona Patricka zaujala tak, že ju pozval na drink!

„Zložil mi hneď niekoľko poklôn a ja som mu za ne poďakovala a brala ich patrične s rezervou. Poznáte to, Francúzi...,“ reagovala Dara, keď sme sa spýtali, ako si na stretnutie spomína. Milovník žien u nej teda neuspel.

„Jednoducho nebol môj typ, aj keď niektoré dámy nechápavo krútili hlavou nad mojím postojom. Napriek tomu, že postavenie a peniaze sú mocným afrodiziakom, na mňa fungujú úplne iné čarovné formulky,“ povedala nám Dara, ktorá žije s punkerom Matějom Homolom.

Napriek tomu Patrick na Daru nezabudol a pri návšteve Prahy sa informoval, ako sa má. „Pozdravujte ju. Že blahoželám k bábätku,“ povedal novinárovi z Mladej Fronty Dnes. A po skončení rozhovoru nezabudol zopakovať: „Pozdravte Daru.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu