Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Imitátorka Dary Rolins: Modelka erotických aktov a luxusná spoločníčka?!

Olivie Žižková Zobraziť galériu (25)
Olivie Žižková

BRATISLAVA/PRAHA – Má talent na pikantné pózovanie! Vo včerajšej epizóde markizáckej šou Slovensko má talent sa predviedla Olivie Žižková (33) ako imitátorka Dary Rolins. Topky.sk však našli Oliviine fotografie v agentúre, ktorá vôbec nepôsobí seriózne!

Českú speváčku a herečku prihlásil do súťaže pán z umeleckej agentúry, ktorý si myslel, že má šancu zviditeľniť sa. Hoci Darinku Rolincovú napodobnila verne, oveľa zaujímavejšie sú Oliviine erotické akty.

„Živím sa tým, nie je na tom nič zlé. Nie som taká známa, aby ma uživil spev,“ povedala nám Olivia. Ako modelka odhalených záberov sa špecializuje na obrazy, ktoré si kupujú hotely, ale aj súkromné osoby. „Väčšinou dostaneme s fotografom po desaťtisíc za obraz. Pod túto sumu nejdem,“ nerozpakovala sa Olívia ani pri otázke financií.

Topky.sk však našli akty Olivie Žižkovej na stránke agentúry, ktorá akoby medzi riadkami ponúkala dievčatá ako luxusné spoločníčky. „Každá, ktorá sa registruje, môže byť vybraná na akcie, ktoré organizujeme. Robíme párty pre významných hostí a sme pripravení každému vyjsť v ústrety,“ píše sa na stránke agentúry.

Od tejto aktivity sa však samotná Olivia dištancuje. „Oni si stiahli moje fotky, nikdy som sa tam neregistrovala, robím pre iných ľudí,“ bráni sa Darina imitátorka. Uvidíme, čo ešte predvedie v samotnej šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu