Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Britney: Svadobná noc trvala dva dni

Britney Spears sa netradične vydávala v teplákoch. Zobraziť galériu (7)
Britney Spears sa netradične vydávala v teplákoch.

STUDIO CITY - Popová princeznička Britney Spears (22) si svoje druhé manželstvo vychutnáva plnými dúškami. A má k tomu pádny dôvod.

Veď jej manželský zväzok s tanečníkom Kevinom Federlinom (26) už vydržal dlhšie ako 55-hodinové manželstvo s Jasonom Alexandrom z januára tohto roka. A tento fakt Britney oslávila 48-hodinovým sexuálnym maratónom s novomanželom.

Britney ešte pred svadbou vyhlásila, že počas svadobnej noci chce otehotnieť. A urobila pre to zrejme naozaj všetko. Samotnú svadobnú noc natiahla na dva dni. A miesto na splodenie potomka si Britney vybrala naozaj exkluzívne.

Je to prezidentský apartmán hollywoodskeho hotela Bel Air, v ktorom okrem iných celebrít bývala niekoľko rokov i herečka Grace Kelly. A zaľúbený párik sa počas radovánok nevyplatilo rušiť, o čom sa presvedčili i speváčkini osobní strážcovia.

"Raz sme jej zazvonili a hneď na nás vyletela. Oznámila nám, že ju máme rušiť iba vtedy, keby sa rútil svet," povedal jeden z bodyguardov.

Na sexuálne radovánky novomanželov doplatila i Britneyina svokra Colette, ktorá si s párikom chcela vychutnať nedeľňajšie raňajky. Napokon však jedla iba so svojím manželom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu