Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Michael Phelps: Sexsymbol v úlohe doktora "namachrovaného"

Michael Phelps Zobraziť galériu (7)
Michael Phelps (Zdroj: SITA)

BALTIMORE - Ako 23-ročný stihol prepísať stránky histórie Olympijských hier a založiť vlastnú charitatívnu organizáciu. Súčasný kráľ plaveckých bazénov, Michael Phelps, má doma namiesto priateľky anglického buldoga a ženskú pozornosť si nevšíma. Svoj obrovský talent a dokonalé krivky neukazuje už len vo vode, ale aj na televíznych obrazovkách v podobe seriálovej postavy.

Plavecký šampión sa prejavil ako schopný herec so zmyslom pre humor prostredníctvom americkej seriálovej drámy z prostredia medicíny, Kliniky Grace. V maličkých plavkách slipového strihu a so zlatými medailami na krku určite rozbúchal nejedno ženské srdce. Michael sa zhostil úlohy doktora "Namachrovaného", ktorého za normálnych okolností predstavuje doktor Sloan (Eric Dane). Celý klip bol však len nevinnou paródiou, ktorá sa vysielala pred odovzdávaním cien Emmy ako súčasť televíznej šou Jimmyho Kimmela.

14- násobný olympijský víťaz tento týždeň skočil do vody po prvýkrát od jeho úžasného pekingského dobrodružstva. Návrat do bazéna nebol veľkolepý a sám Michael ho nazval bolestivým. Svoj prvý tréning aj stručne okomentoval: "Trošku som vyšiel z formy, ale určite sa do nej opäť dostanem. Začínam na sebe tvrdo pracovať."

V súčasnosti sa pozornosť plaveckej hviezdy sústreďuje predovšetkým na charitatívnu organizáciu, ktorej cieľom je pomôcť deťom rozvíjať ich plavecké schopnosti. Michael, ktorý pre svoju nadáciu získal už nemálo finančných prostriedkov verí, že podporované deti raz budú také úspešné ako on sám. Svoju činnosť skromne opisuje slovami: "Ja sa len snažím propagovať šťastný a zdravý život."

Prirodzene plachý Micheal nerád rozpráva o randení a o svojom ľúbostnom živote. Spoločnosť mu robí Herman - anglický buldog, ktorý počas náročného leta býval u Michaelových priateľov. Záujem zo strany opačného pohlavia si takmer dvojmetrový plavec stále nevšíma: "Keď idem von s priateľmi, zostávam sám sebou. Nepovažujem sa za sexsymbol a najdôležitejšou ženou je v mojom živote mama."

Michael Phelps v Klinike Grace



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu