Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Vyvolení o Inezinej tragickej nehode: Smrť nás šokovala! Šakal to ledva predýchal!

Inez Kardošová († 25) Zobraziť galériu (5)
Inez Kardošová († 25)

BRATISLAVA – Musia sa z toho spamätať! Včera v skorých ranných hodinách zahynula pri tragickej autonehode bývala účastníčka jojkárskej reality šou VyVolení Inez Kardošová († 25). Topky.sk oslovili v súvislosti so smutnou udalosťou niekoľkých jej bývalých „spolubojovníkov“ z vily, ktorí si na ňu zaspomínali.

Tragická autonehoda, pri ktorej včera zahynula Inez Kardošová, zasiahla nielen jej najbližších, ale aj bývalých kolegov z prvej série populárnej reality šou Vyvolení.

Tony Ferletjak (36): „Boli sme super kamaráti. Ja som bol s ňou v stálom kontakte. Zoznámil som ju s chalanom, ktorý bol mäsiar a pomohol som jej aj s mäsiarstvom, ktoré prevádzkovala. Chcela to predať alebo prenajať. Ešte ráno mi volal ten chalan a hovoril, že Inez ide po mäso poslednýkrát,“ smutne konštatoval fakt, že po to mäso v skutku išla poslednýkrát. Do cieľa už totiž nedorazila. Na vozovke dostala šmyk, narazila do stromu a v Martinskej fakultnej nemocnici podľahla zraneniam. „Ja som sa to dozvedel o ôsmej ráno, práve od tohto kamaráta. Už som volal aj s jej mamou. Na pohreb sa chystám, zrejme bude v pondelok,“ dodal Tony.

Roland Desperado Ricco (33): „Mal som ju rád. A mal som pocit, že aj ona mňa. Dúfam, že mi odpustila. Teraz som z toho celý nesvoj, nešťastný,“ povedal so smútkom v hlase. Na našu otázku, v čom mu mala Inez odpustiť, odpovedal: „Dúfam, že mi odpustila to, že som bol k nej taký priamy, úprimný, že som jej vždy na rovinu povedal, čo si o nej myslím. Nesprával som sa k nej ako k žene, pretože sa správala skôr ako chlap. Trošku ma to zobralo. Bolo to mladé dievča. Je to vždy veľká škoda, keď zomrie akýkoľvek mladý človek.“ Desperado prezradil aj to, že Inez rada šoférovala a podľa neho jazdila super. „Božie cesty sú nevyspytateľné,“ dodal a zároveň povedal, že ešte nevie, či pôjde na pohreb. „Ak budem mať čas, tak sa určite zastavím.“

Jaroslav Rocky Gábor (32): „Mali sme kamarátsky vzťah. Ako som stále hovoril, vedela sa s každým správne vyhádať. Mrzí ma to, čo sa stalo,“ povedal športovec. Ak to bude možné, príde sa s ňou na pohreb rozlúčiť.

Milan Šakal Maruniak (53): „Prosím? ja som o tom nevedel! Musím sa z toho spamätať. Neviem nájsť slová,“ predychával informácie, keď sme ho oboznámili o Inezinej smrteľnej nehode. „Boli sme kamaráti. Zažili sme spolu vo vile aj mimo nej nezabudnuteľné chvíle. Veď sme sa občas stretávali aj volali. Je to šok. Bude mi chýbať a myslím, že aj ostatným,“ dodal Šakal.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu