Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tajná milenka Cristiana Ronalda je šľapka a dílerka drog!

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

LONDÝN - Tajná milenka talentovaného futbalistu Cristiana Ronalda bola konečne odhalená! Ide o žienku nielen ľahkej váhy, ale aj ľahkých mravov.

Nejeden novinár hľadajúci zatajovanú milenku šikovného Portugalčana skončil s hlavou smútku. Cristiano Ronaldo (23) hrajúci za Manchester United svoju krásku donedávna totiž veľmi úspešne utajoval.

Na jej nájdenie bol dokonca potrebný reportér v prezlečení. Ten sa, predstierajúc záujemcu o milostné hry, dozvedel viac ako potreboval. Objavená osôbka sa podľa všetkého volá Fernanda (26) a živí sa predávaním nielen svojej vyvinutej brazílskej postavičky, ale aj tvrdých drog.

Prostitútka sa priznala, že sa s Ronaldom tajne stretávajú už niekoľko rokov. Toto tvrdenie podporila aj ukázaním intímnych fotografií so známym futbalistom. „Sme veľmi dobrí priatelia“, dopĺňa Fernanda hrdým hlasom.

Aby toho nebolo dosť, dostal reportér pri posedení s Ronaldovou milenkou aj neodolateľnú ponuku na zakúpenie prvotriedneho kokaínu.

A aký postoj v tejto škandalóznej situácii zaujal obľúbený futbalista? Zistenie, že sa o svoj úžasný objav v utajení delil s tuctami chlapov mesačne, ho riadne rozzúrilo. Celú situáciu krátko komentoval tým, že o Fernandinej zárobkovej činnosti nemal ani tušenie.

Jeho hnev by snáď mohlo schladiť vedomie, že takto ušetril dve tisíc libier za každú noc s profesionálnou prostitútkou. Samozrejme sa u Fernandy dá zjednať aj zľava. V prípade, že nie ste práve v balíku, daruje vám hodinku svojho času len za 490 libier.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu