Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Odvážna Maxová ukázala bradavky!

Tereza Maxová Zobraziť galériu (14)
Tereza Maxová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Odhalila viac ako chcela! Na včerajšej módnej prehliadke Portugal fahion show v bratislavskej Inchebe sa česká topmodelka Teraza Maxová (36) predviedla aj v odvážnom priesvitnom modeli. Pozorným pozvaným hosťom neušiel fakt, že pod nimi nemá takmer nič.

Takmer po roku sa česká topmodelka Teraza Maxová opäť ukázala v Bratislave. Tentokrát na módnej prehliadke Portugal fashion show. A  práve ona bola jej najväčším ťahákom. Prišlo si ju pozrieť aj niekoľko známych slovenských osobností.





Odvážna Maxová ukázala bradavky!
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Peter Frolo)
Topmodelka sa predviedla v niekoľkých modeloch, z ktorých jeden zaujal prítomných návštevníkov zrejme najviac. Bol totiž z priesvitného materiálu a Tereza tak nechtiac ukázala svoje bradavky. Rozhodne sa však nemá za čo hanbiť. 

Prišli aj známe osobnosti

Na prehliadke nechýbali markizáčky Marianna Ďurianová, Erika Judínyová či hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.

Nenechali si ju však ujsť ani Mária Reháková s nevestou, či bývalá modelka Linda Rezešová s kamarátkou.

Stretli sme tu aj modelingového experta Saša Jányho, ako aj manažéra známych modeliek Mira Šimoniča. Ten má pod palcom aj Terezu Maxovú. Posledného menovaného sme pristihli pri poloprázdnom ryžovom tanieri. Preto sme sa ho spýtali, či momentálne diétuje. „Nie. Jem to, čo mi chutí. Držím oddelenú stravu,“ netajil manažér.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu