Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Spoveď Jamnickej synovca: Ako Vilma zomierala...

Zobraziť galériu (12)

BRATISLAVA - Dnes ráno zomrela. Aké boli posledné slová a minúty herečky Vilmy Jamnickej († 101)? Topky.sk prinášajú exkluzívny rozhovor s jej synovcom Miroslavom Dudášom (67).

Ako prví sme dnes informovali o smrti herečky a astrologičky Vilmy Jamnickej. Tá nás navždy opustila vo veku úctyhodných 101 rokov. Podľa jej vlastných slov z minulosti sa však plánovala dožiť až 105.  To sa jej už nepodarilo. Poslednýkrát vydýchla v Dome seniorov Archa v Bratislave.

„Dnes ráno jej zlyhalo srdce. Zavolali mi to zo zariadenia,“ povedal nám smutným hlasom synovec Vilmy Jamnickej Miroslav Dudáš. O tetu sa staral do posledných chvíľ jej života. „Ešte včera som ju navštívil. Poprosila ma, aby som jej priniesol jablkový koláč. Mám ho so sebou, no už ho nikdy nezje,“ povzdychol si.

Ako nám ďalej prezradil, keď včera od Vilmy odchádzal, ešte si dvakrát podali ruku. „Normálne sme sa spolu rozlúčili. Bola plná života. Nikdy by som nepovedal, že ju vidím poslednýkrát,“ povedal nám Dudáš, ktorý v najbližších dňoch zabezpečí všetky náležitosti spojené s jej pohrebom.

Vilma Jamnická zomrela dnes ráno po ôsmej hodine. Privolaný lekár konštatoval už len smrť.

Synovec Vilmy Jamnickej Miroslav Dudáš rozpráva o posledných chvíľach svojej tety.




Blízka priateľka Vilmy Jamnickej Magda Švecová priniesla kvety so slzami v očiach.




Posledné chvíle Miroslava Dudáša s Vilmou Jamnickou.




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu