Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Sajfa: Andy Kraus mu poriadne zavaril! + VIDEO

Sajfa v novom sitcome Andyho Krausa. Zobraziť galériu (6)
Sajfa v novom sitcome Andyho Krausa.

BRATISLAVA – Moderátorovi Matejovi „Sajfovi“ Cifrovi (29), ktorý si zahrá v jojkárskom seriáli Kutyil s.r.o, pripravil tvorca Andy Kraus (41) nemilé prekvapenie. Bleskovky zistili, čo si na neho prichystal.

Sajfa si okrem moderovania čoskoro vyskúša aj herecký chlebíček. Zahrá si totiž v pripravovanom jojkárskom seriáli Kutyil s.r.o., kde stvárni rolu samého seba – hlásateľa. Tvorca Andy Kraus mu to však po hereckej stránke rozhodne neuľahčil.

„Vymyslel som mu 17 problémov, ktoré by mohli nastať počas vysielania. Napríklad štikútku, kašľanie a podobne. Musím však povedať, že bol prirodzený a spontánny,“ prezradil Kraus. „Sajfu mám veľmi rád. Počúvam ho spolu s Adelou Banášovou každé ráno. Keby mohla účinkovať v seriáli aj ona, určite by som ju obsadil.,“ dodal.

Sajfa má rozbehnuté kšefty

Matej Cifra na Jojke už moderoval Hudobnú horúčku, VyVolených a Hviezdy na ľade. Najnovšie sa objaví aj v relácii s názvom Webmaster, ktorá sa bude vysielať od septembra. Jej princíp je založený na vysielaní krátkych zábavných videí z internetu.

Kutyil s.r.o.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu