Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kraus si v Jojke prilepšil: 100-tisíc za jednu epizódu Susedov!

László opäť zarobí Andymu Krausovi peknú kôpku peňazí. Zobraziť galériu (8)
László opäť zarobí Andymu Krausovi peknú kôpku peňazí. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - V Jojke si evidentne polepšil! Známy herec a scenárista Andy Kraus (40) zhrabne za návrat manželov Ildikó a Lászlóa z populárneho seriálu Susedia viac, ako mu dávala Markíza. Podľa informácií Nového Času zinkasuje na Kolibe za jednu epizódu až 100-tisíc korún (3 086 eur)!

Pri 17 chystaných častiach sa jeho konto v pohode zvýši o takmer 2 milióny korún (62 000 eur). Najpopulárnejší slovenský seriál Susedia bude mať od septembra pokračovanie. Bez Zuzy (Zuzana Tlučková) a Františka (Peter Marcin) si Kraus dokonca návratom maďarskej rodinky na obrazovky oproti účinkovaniu v Záhorskej Bystrici polepší. Tentoraz totiž na projekte s názvom Kutyil, s. r. o., nebude pracovať „len“ ako scenárista a režisér, ale aj ako producent. Podľa informácií Nového Času sa tak jeho zisk bude pohybovať okolo sumy 100-tisíc korún (3 086 eur) za jednu časť. „Viete čo, honorár je rovnaký ako za Susedov,“ snažil sa zahmlievať Kraus.

V skutočnosti však v markizáckych Susedoch inkasoval 70-tisíc korún (2 000 eur), čo je pri jeho producentských povinnostiach v Jojke nepravdepodobné. Mlčanlivosť zachováva aj televízia. „K finančným záležitostiam sa vyjadrovať nebudeme,“ odbila nás hovorkyňa TV Joj Tatiana Tóthová. Niet sa čo diviť! Zo zdrojov v televízii totiž prenikli informácie, že Viki na tom bude v Susedoch finančne podstatne horšie ako Kraus. Za jednu časť dostane približne trojnásobne menej ako jej herecký partner. „My sme sa o fi nanciách ešte nebavili, ja vôbec neviem, koľko budem zarábať,“ priznala Ráková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu