Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fialová sa zľakla erotických scén

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (11)
Zuzana Fialová

Bratislava - Zuzana Fialová má pracovné leto! Celý júl hrá Kleopatru, mala by dokončiť poľský film Jánošík a v auguste už bude nakrúcať taliansky film Prípad nevernej Kláry. Pri oboch snímkach má však problém. Aký?

Zdá sa, že Fialovej na dovolenku čas nevystane. „Je zo mňa workoholička. Budem si to musieť nejak upratať,“ povedala Zuzana. Jeden nápad, ako si „vyrobiť“ dva týždne voľna, nám dokonca prezradila. „Požiadam o preobsadenie v Jánošíkovi. Kvôli novinárom už nechcem nakrúcať erotické scény. Tam jednu ešte mám. Ak ma preobsadia, budem mať pätnásť dní voľna,“ povedala nám herečka so svojím typickým smiechom.

Zrejme narážala na nakrúcanie filmu Jahodové víno, kedy sa jej erotické scény s Jiřím Macháčkom objavili vo všetkých novinách. Či však režisérka Agnieszka Holland bude mať pre Zuzanu pochopenie, je otázne.

Úplne iné problémy má však Fialová s novým talianskym filmom Prípad nevernej Kláry. Dôvod je trochu zvláštny. Bývalá porotkyňa Let´s Dance 2 totiž ani poriadne nevie, akú rolu stvárni. „Neviem až tak dobre po anglicky,“ priznala sa nám Zuzana, ktorá práve z tohto dôvodu nemá dostatočné informácie o svojej postave. Jediné, čo vie, je, že si nezahrá hlavnú postavu Kláry. Keďže však ide o príbeh českého autora Michala Viewegha, je rozhodnutá naštudovať si jeho knihu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu