Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Fialová zostala sama bez chlapov

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (10)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA – Herečka Zuzana Fialová (34) sa rozhodne nudiť nebude! Pred pár dňami vystrojila syna Davida spolu s exmanželom Petrom Matulikom (37) na dovolenku. Bleskovky.sk sa jej preto spýtali, či plánuje oddychovať aj ona.

Zistili sme, že pred pár dňami sa odišli obaja „muži“ Zuzany Fialovej slniť k moru. „Sú v Chorvátsku. Ja oddychovať určite nebudem. O niekoľko dní ma totiž čaká divadelná premiéra.“  Ak by si totiž niekto myslel, že herečka bude za ten čas relaxovať, je na omyle. Každú nedeľu sedí v porote Let´ s dance 2 a okrem toho má aj divadelné vystúpenia. Na nedostatok práce sa rozhodne nemôže sťažovať.

Zrejme aj kvôli vyťaženiu nemohla ísť na dovolenku so synom Dávidom a bývalým mužom Petrom, s ktorým má opäť „svadobné“ úmysly. Nie je tomu totiž tak dávno, čo sa Zuzana pred celým národom priznala, že mu dala druhú šancu. „Áno, je to pravda,“ vyjadrila sa vtedy.

Dvojica sa znovu začala objavovať bok po boku počas herečkinho účinkovania v tanečnej šou Let´s Dance. Bývalí manželia vtedy tvrdili, že sa stretávajú len kvôli spoločnému synovi Davidovi. Neskôr už obnovený vzťah priznali.  V polovici marca dokonca plánovali opätovné zásnuby. Žeby sa Zuzana čoskoro opäť vydala?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu