Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najprv operácia kolena a teraz... Spackané leto!

Katka Knechtová
Katka Knechtová

Tohtoročné letné sny si nesplní! Speváčka skupiny Peha Katka Knechtová (27) sa bude musieť zmieriť s tým, že kvôli operácii kolena a pracovným povinnostiam sa jej nepodaria zrealizovať súkromné plány.

Speváčka Katka Knechtová si toto leto dovolenku neužije. Dôvodom však nie sú len starosti s kolenom, ktoré jej v júni operovali. Počas prázdnin absolvuje aj posledných 12 koncertov s kapelou Peha. Potom sa chystá na sólovú dráhu. Naplneniu snov o exotických dovolenkách sa tak speváčka na istý čas musí vzdať.
„Zatiaľ to tak vyzerá, že 'spadla klec' a nepôjde sa nikam, lebo dosť veľa hráme a mám kopec svojich vlastných projektov,“ povedala Knechtová.

Pre zranenú chrupavku v kolene musela speváčka niekoľko týždňov chodiť s barlami. Komplikácie ju však od väčšiny koncertov neodradili. Aj keď už barly pred pár dňami odložila, stále kríva. „Hojí sa, ale je to beh na dlhú trať,“ povedala.

Keďže Knechtová už teraz pracuje na štarte svojej sólovej kariéry, ktorú už naznačila titulnou pesničkou k historickému veľkofilmu Juraja Jakubiska, cestovateľské sny bude musieť načas odložiť. „Venezuela, to je z takých neskromných plánov a z takých skromných, aj do Chorvátska by som išla,“ prezradila hudobníčka. V minulosti si exotiku užívala aj v Karibiku. Na ostrove Svätá Lucia strávila necelý mesiac.

S kapelou Peha si Knechtová dá pauzu po 12 rokoch. Poprocková skupina vznikla v roku 1997 v Prešove, debutovala o dva roky neskôr platňou Niečo sa chystá. Po albumoch Krajinou a Experiment v roku 2006 nasledoval Deň medzi nedeľou a pondelkom, z ktorého pochádzajú hity Za tebou a Spomaľ. Tie sa zaradili medzi najhranejšie skladby v slovenských i českých rádiách.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu