Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Malachovská vytiahla zo skrine najlepšie šaty: No keď uvidíte, čo má na nohách… Musela to VYSVETLIŤ!

Iveta Malachovská
Iveta Malachovská (Zdroj: JZ)

BRATISLAVA - Iveta Malachovská je už roky moderátorkou relácie RTVS Dámsky klub. Jej kolegyňou okrem iných je aj Karin Majtánová, je teda prirodzené, že na oslave jej 50-ky nemohla chýbať.

Iveta Malachovská prišla na oslavu kamarátky a kolegyne Karin Majtánovej s množstvom balónov, ktoré ledva vtrepala cez dvere. Žiarila však aj ona sama, lebo podľa zadania Karin prišla oblečená v štýle glamour. Trblietky teda nechýbali, ak by ste však čakali topánky s vysokými podpätkami, tak ste na omyle. Iveta prišla v teniskách: „To je taký trend, s ktorým sa môžeš stotožniť alebo nie, ale keďže nás čaká tanečný parket, tak nebudem predsa nosiť topánky, prišla som rovno v teniskách…“ zdôverila sa Iveta.

Galéria: BUJARÁ ZÁBAVA na oslave Majtánovej 50-ky: Aha, s čím sa dovalila Malachovská

A čo popriala Karin k okrúhlym narodeninám? Sama už vie že 50-ka je vážny vek nielen u mužov, ale aj u žien: „Kaja je úspešná a ctižiadostivá, tak jej želám, aby ju to neopustilo, aby bola stále taká dravá a aby ju jej deti a rodičia stále podporovali a stáli pri nej, je to nesmierne dôležité v živote každého z nás“, vraví Iveta, ktorá o necelé dva roky oslávi 60-ku a jedným dychom priznáva, že už má premyslené, ako bude oslava vyzerať. I keď...: „Môžeš mať čokoľvek vymyslené, len sa jej musíš dožiť a dočkať…“, smeje sa moderátorka, ktorá má energie nie za jednu, ale aj za dve šesťdesiatničky.

Malachovská vytiahla zo skrine najlepšie šaty: No keď uvidíte, čo má na nohách… Musela to vysvetliť! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Iveta MalachovskáOslavaNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu