Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Natália Hatalová o bolestnom ROZCHODE: Bolo, čo bolo, mám to za sebou!

Natália Olcsváry Hatalová
Natália Olcsváry Hatalová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Natália Hatalová sa po dlhšom čase hlási s novým singlom Domino, ktorý je o rozpade partnerského vzťahu. Napriek tomu je to veselá tanečná skladba, pretože podľa Natálie je rozchod niekedy jedinou správnou cestou.

Natália Hatalová spieva v novinke Domino o rozpade vzťahu: „Čerpám v značnej miere aj z vlastnej skúsenosti. V istom momente, keď sa už vo vzťahu viac trápite, prechádzate si rôznymi krízovými obdobiami, vtedy je jedinou cestou odísť. Pesnička však nie je o smutnej a zronenej žene po rozchode, ale naopak – o tej silnej žene, ktorá ide ďalej za všetkými svojim snami a víziami,“ vysvetľuje Natália.

Pesnička dostala názov Domino, pretože podľa Natálie práve táto hra dokonale ilustruje to, aké môžu byť vzťahy krehké. „Aj v živote si veľakrát niečo budujeme. Dôveru, hodnoty v sebe, každý vzťah sa buduje na niečom inom. Ale niekedy sa to v priebehu pár chvíľ dokáže zrútiť ako kocky z domina. Následne, keď staviate opäť, už oveľa viac prehodnocujete, ako tie kocky postaviť," dodáva speváčka. Čo sa teda deje v jej viac ako desaťročnom vzťahu?

Natália Hatalová o bolestnom ROZCHODE: Bolo, čo bolo, mám to za sebou! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: RozchodNatália Hatalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu