Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Stret milenca a paroháča v seriáli, Gréta prilieva olej do ohňa: To je OTEC tvojho PANKHARTA!

Daniel Žulčák v seriáli Čas nádejí Zobraziť galériu (2)
Daniel Žulčák v seriáli Čas nádejí (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Aj v tretej epizóde historického seriálu RTVS Čas nádejí čakajú na divákov prekvapivé zvraty, dojímavé stretnutia, ale aj príchod nových postáv, ktoré výrazne zamiešajú dejom. Diváci sa môžu tešiť na Petra Kočiša a krásnu Judit Pecháček. Tí výrazne vstúpia do života Rózy a Gézu.

Róza (Dominika Morávková-Zeleníková) sa z naivného dievčaťa zmenila na rozhodnú mladú ženu, ktorá sa nebojí postaviť za svoje rozhodnutia. Odmietla ísť na potrat s dieťaťom, keď nečakane otehotnela. Jej muž Géza (Daniel Žulčák) o jej rozhodnutí netuší, keďže ako dezertér musel opustiť mesto. Čo sa však stane, keď sa vráti domov?

O otcovi Rózinho dieťaťa totiž zavládli pochybnosti. Podviedla svojho muža? Jej svokra Gréta (Zuzana Mauréry) v tom má jasno a hoci sa jej vzťahy s rodinou v predošlých epizódach naštrbili až tak, že sama strávila aj najkrajšie sviatky roka, nebojí sa bojovať. Tvrdohlavo manipuluje svojho syna a nepokryte dáva najavo svoju nevôľu.

Pozrite si vo videu, ako prebehlo stretnutie údajného milenca a paroháča a nenechajte si ujsť ďalšie pokračovanie napínavého príbehu už v nedeľu o 20.30 na Jednotke v tretej epizóde historického seriálu RTVS Čas nádejí.

Stret milenca a paroháča v seriáli, Gréta prilieva olej do ohňa: To je OTEC tvojho PANKHARTA! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: RTVSSeriálDaniel ŽulčákČas nádejíDominika Morávková-Zeleníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu