Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bude aj Vajda dražiť svoje spodky?

Zobraziť galériu (6)

Jozef Vajda zrejme pochopil, že z neho nikdy nebude špičkový tanečník spoločenských tancov a tak v súťaži Let´s Dance 2 maximálne využíva to, v čom špičkový je - svoj herecký a komediálny talent.

Svojím neopakovateľným tanečným štýlom sa stal rovnako zábavným prvkom programu ako jeho český herecký kolega Jiří Schmitzer v českej verzii tejto tanečnej súťaže StarDance. Aj on si postupne získal svojím tancom-netancom takú popularitu, že sa prebojoval takmer až do finále. Napokon skončil tesne za dvoma najlepšími tanečníkmi Alešom Valentom a Tatianou Vilhelmovou ako tretí.

Okrem špecifického tanca zaujal Schmitzer aj svojim špecifickým tréningovým úborom – vyťahanými spodkami. Tie sa stali predmetom napínavej dražby. Najprv to bol len vtipný nápad českého moderátora súťaže Mareka Ebena. Na internetovej aukcii po vyvolávacej cene 1000 českých korún sa napokon spodky vydražili za neuveriteľných 200 tisíc, ktoré išli na konto Člověk v tísni.

Z hlasovania čitateľov bleskoviek je jasné, že tanec Jozefa Vajdu je mimoriadny vo všetkých ohľadoch a iba desatina čitateľov si želá jeho vypadnutie zo súťaže. Najviac čitateľov považuje jeho tanec za pohybovo šokujúci.

Už len teraz treba premyslieť, čo z jeho tréningovej výbavy by sa dalo šikovne vydražiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu