Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mayo: Zdrvený neverou skončí v náručí policajtky

Mayo Zobraziť galériu (3)
Mayo

Hudobník, ktorý sa čoraz naliehavejšie prediera do uší a duší slovenského hudobného sveta aj ako spevák, v uplynulých dňoch nakrúcal svoj videoklip k aktuálnemu albumu Nevzdávaj k rovnomennej pesničke.

Okrem množstva fanúšičiek, ktoré budú doslova šalieť na koncerte sympatického Maya, sa v klipe objaví šteklivá scéna, v ktorej si zahrala krásna zvodná a neverná deva.

K nemenej zaujímavým patrí i scéna, v ktorej si Monika Agrebi zahrala policajtku. Sklamaného a neverou zdrveného Maya prenasleduje rýchlou jazdou, takže diváci si vychutnajú nielen skvelé a rýchle autá, ale aj nezabudnuteľnú „elánistku“ ako potrestá previnilca.

Chýbať nebudú ani šteklivé scénky a veľa prekvapení, ale to už priamo vo videoklipe. Monika s Mayom sa dostali k spolupráci cez spoločného známeho – režisérom klipu je totiž kapelník skupiny Metalinda Peter Sámel, ktorý momentálne pracuje intenzívne na skladbách pre Moniku Agrebi. S Mayom ho spája nielen dlhoročné priateľstvo, ale aj fakt, že Mayo bol kedysi členom Metalindy.

Premiéru klipu, v ktorom sa stretli naozaj vynikajúci muzikanti a speváci, ale aj množstvo pekných dievčat, si naživo môžete vychutnať 22. mája na Mayovom koncerte v bratislavskom hudobnom klube Sparx. Chýbať nebude Metalinda, Monika Agrebi a hlavným hosťom bude Janko Lehotský.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu