Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mayo a Janko Lehotský boli online!

Mayo a Janko Lehotský Zobraziť galériu (3)
Mayo a Janko Lehotský (Zdroj: Bleskovky.sk)

Spevák, klavírista a skladateľ Mayo úspešne pokrstil svoj prvý album "Nevzdávaj". Tento jedinečný hudobný okamih svojou atmosférou dotvorilo aj prostredie Divadla v podpalubí.

Krstným otcom sa stal - Janko Lehotský, ktorý samotný akt krstu vystihol slovami:

"Najskôr som tu pred pár týždňami pokrstil túto Loď a teraz tiež vodou z Dunaja krstím album Maya, ktorý by mohol svojou hudbou obohatiť slovenskú rockovú scénu a pokračovať ako nová generácia slovenského “klavírneho rocku"."

Rozhovor

13:59:10 - otázka od: Simona Gratulujem! Je to fajn, že sa Ti darí :), určite si album pôjdem kupiť.. fanynka:) Ahoj, to ma tesi, ze mam zasa dalsiu fanynku a o jeden dalsi predany album-))

13:59:55 - otázka od: majlo Nedávno ste koncertovali v Rimavskej Sobote,ako by ste zhodnotili koncert a publikum Publikum a koncert boli na jednicku a Edda na jednicku s hviezdickou, hlavne texty...

14:01:50 - otázka od: gino Ahoj Janko. Modus Modus to sme mi nad nástrojmi sklonení... Chcem sa ťa opýtať že či nemáš CD Nahé dotyky (for sale)? Nemôžem ho zohnať, ostané mám všetko! ak ho máš ozvi sa! Prajem veľa zdravia a charakterizuj muziku Maya, ešte som ho nepočul. Zopar cd mam, ozvi sa na moju web stranku www.jankolehotsky.sk, pridi sa pozriet vo stvrtok o 19.00 do Sparxu a mozes to charakterizovat po svojom..

14:02:41 - otázka od: Sara Zdravim majstre!!! je pravda ze ste na noze s Jozom Paulínim?? na noze? noze.. toto...ja som s nim vynikajuci kamarat!

14:04:36 - otázka od: Ján Provazník Janko, co Ta viedlo k tomu, ze si hostom koncertov Maya a v ktorych mestach Vas mozeme uvidiet na spolocnom turne? Ja som bol v tych terminoch volny, nakolko sme o tom hovorili s predstihom.. ide o tieto mesta - Bratislava, Lipt.Mikulas, Poprad, Sp.Nova Ves, Snina... viac na www.mayo.sk

14:05:00 - otázka od: Sisa Dobry den,ste obaja super,tiez hram na klaviry,na gitare,bicich a venujem sa herecttvu, ale v hre na klavir ste mojim vzorom. prajjem vela uspechov ,pekny den! Dakujeme stereo-))

14:06:28 - otázka od: Viera Šrobárová Ahoj Mayo, velmi Ti fandim, teším sa na Tvoje koncerty. predstavíš nám kapelu? Je Janko Tvojím klavírnym vzorom? Ahoj, dakujem a samozrejme moju super kapelu rad predstavim - Teo Igor Skovay - bicie, Viktor Hidveghy - basa, na gitaru bude hrat tieto koncerty Jirko Vana z Modusu a Janko je moj velky vzor!

14:06:57 - otázka od: gordon Servus Janko, som kontinuálne fas cínovaný Tvojimi neprekonatelnými slovnými konšteláciami, ktoré by som opäť raz lajf rád zažil na vlastnej koženke ako onoho pamätného dňa annus dei, keď sme Ťa s Tonom Kubasákom uniesli na jeden ples v Dúdravke. Nech Ti to funguje... Dakujem za skromne porozumenie..

14:07:26 - otázka od: Jarik Je pravda, ze Janko L. me Suzuki VZ 800 Marauder a dojde na 2. medzinarodne Marauderstretko do Ivachnovej? Ked budem mat kde spat, pridem... na kozenej deke...

14:07:58 - otázka od: Vlado Nazdar chlapci, co tak futbal.Ako podla vas skonci dnesny dolezity zapas o zachranu medzi domacim Humennym a Interom Bratislava. Dik za vas tip. Prajem pekny den. no urcite niekto vyhra... min, po predlzeni a penaltach futbal je dobra hra..

14:08:07 - otázka od: Sasa Ako vy ste sa dali dvaja dokopy. takto...skoda , ze nas nevidite))

14:08:15 - otázka od: chose myslis ze si tvoj album aj niekto kupi ? uz si niekto aj kupil

14:09:03 - otázka od: Marta Milý p. Lehotský, hrozne som sa potešila, keď som si na Bleskovkách prečítala, že budete online.Využívam teda túto možnosť na svoju otázku pre Vás... Veľmi by som túžila na Vašu počesť založiť internetové fórum /fanklub/, podobné ako mám už na www.marikagombitovaforum.sk Priaznivci Mariky sú tiež priaznivcami aj Vás - našej skladateľskej absolútnej jedničky..Veľmi by ma potešilo, keby ste mi odpovedal na moju otázku, či by ste s takým niečim súhlasil, a či by ste si občas našiel čas, aj na fórum zájsť a prehodiť s nami zopár slov...Budem tu netrpezlivo čakať na Vašu odpoveď... Zdraví : Marta - ktorá by si dala Vašim billboardom oblepiť dom../ billboardy dodame... a suhlasit suhlasim..))

14:09:51 - otázka od: janulienocka ahoj mayo, neplanujete aj nejake koncerty po inych slovenskych mestach ako je ba?napr. nieco v trencine alebo v okoli?:) planovali sme a aj sme trencin oslovili,ale nedohodli sme sa..dufam, ze na jesen bude aj trencin... ale banovce budu isto, je to moje srdcove mesto))

14:10:58 - otázka od: olli cauko-ako sa vam pracovalo s monikou agrebi?je to zrela dama,ma v sebe plno energie,ktora zatieni mlade baby,..prajem vam vela uspechov v osobnom i pracovnom zivote velmi dobre, monika ma prekvapila svojim pristupom a hlavne ako skvela vodicka, jazdila moje auto a vobec som teda nemal obavy, ako to dopadne-))

14:12:08 - otázka od: Lynyrd Janko, patrim k tym mladsim ale na Slovensku si u mna neprekonany. Rozmyslal som o tvojich prvych platniach, kde ich najviac zaradit a nenapada mi nic ine len Americky Southern Rock. Aky mas vztah ku juzanskym kapelam ako Allman Brothers? Ty sam si u mna taky Slovensky Leon Russell. Trafil som alebo netrafil? nieco okolo mna presvistalo... ale na druhy krat asi bude zasah pravdepodobny..

14:12:40 - otázka od: Eva Dobrý deň Janko. Ako si spomínate na Evičku Kostolányiovú?? Bola to mila osoba, ktora dobre tancovala a dobre spievala a mala aj dobru postavu.-)

14:13:26 - otázka od: sysita chlapci viete o tom ze ste sexi? a co mate nove? super album to mi vykate? alebo obaja sme sexy?) nove? koncerty... uz sme pisali.. a nove budu aj pokoncertne stavy-))

14:14:33 - otázka od: Dusan nevplyva toto skarede pocasie na tvorbu vasej krasnej hudby? napr chmurny den na mojom poslednom albume to dokazuje, ze pocasie nerozhoduje..

14:15:06 - otázka od: Jozo Dobrý den ako sa mate?? Janko: priebezne... Mayo: momentalne vedla Janka velmi pohodovo))

14:17:05 - otázka od: Silve Zdravim Janko, chcem sa spytat, ci si v kontate s Marikou? A ak mozes porozpravaj nam nieco o zajazde v Laose v 1980. Snad si na mna este spominas, stretli sme sa pri Misske SŠ. Inak Ta pozdravujem a zelam vela uspechov. Ahoj, v kontakte s Marikou som velmi malo, na Laos si spominam pozitivne a na Miss si hmlisto spominam, no Tvoje oci sa asi nezmenili..

14:18:20 - otázka od: Tomas Otazka pre Janka, bude este modus hrat nazivo v Banskobystrickom kraji, ak vôbec bude? Dnes som v zastupeni Modusu sam, a to v Tajove u Greskov.. Venujem sa momentalne mojmu novemu projektu, takze snad na jesen.

14:19:34 - otázka od: lubka Dobry den pocula som Majove cd a velmi sa mi paci ma take romanticke skladby. Zaujima ma preco ich nepocut v rozhlase? Je to predsa skoda ze ludia nepocuju take mile skladby a super spevaka a skladatela.. Ahoj Lubka

14:19:34 - otázka od: Edo baraba Nazdar sa nudim tak pisem:D...nevem co ale veget...treba tu tu hudbu na Slovensku rozvijat a nezalezi na tom aky styl...aj klavir sa da vypocut...sice som ta nepocul este nikdy ani ta nepoznam ale drzim palce...nech sa dari...to iste aj kolegovi Lehotskemu:D...caute:D dakujeme a ked sa nudis, tak si to skus najst a vypocut))

14:20:13 - otázka od: Miki Hej chlapci poznate Milosa Gibalu? Viete kto to je. hudobnik? zatial ho hladame))

14:23:41 - otázka od: zuzana akomsi spomínaš na svoje pôsobenie v skupine Metalinda? Kamarátiš s Drapákom? Velmi dobre, pre mna "zlate casy".. a s Palim som velmi dobry kamarat, on ma "dotiahol" do Metalindy hned po mature..

14:24:12 - otázka od: martina Dobrý deň, no musím povedať pán Lehotský, že Váš syn je veľký fešák, ale má to asi po ocinovi... pekný deň martina no ved sa naozaj na mna podal..-)

14:24:50 - otázka od: Iveta Ahoj Namornik, ja nemam ziadnu otazku iba ti chcem pogratulovat k Tvojmu novemu albumu a zazelat vela uspechov v dalsej tvorbe. dakujem a som rad, ze aj z takej dialky mi pises-)..

14:27:48 - otázka od: juliana závadova ahoj Mayo, si slobodny? aka zena ma u teba sancu? a este ako si prisiel na napad spolupracovat s Jankom Lehotskym? je to o klavíri? ahoj, ja som stale slobodny-).. zena s charizmou a rovnako naladena na zivot ako ja-)) Janko ako jeden z mala hra klavir a velmi sikovne ho vyuziva v rockovej hudbe a ta spolupraca vznikla nahodne, poprosil som ho o krstenie albumu, po vypocuti materialu s tym suhlasil.. a urcite tam hra svoju rolu aj ten klavir.

14:30:54 - otázka od: silvia mokrá Mayo, co myslis, predava Tvoju hudbu Tvoj ksicht? Veujes vela casu svojmu výzoru? kolko casu trávis v kupelni? Silvia,ksicht je vyhoda, ak je zapamatatelny..ale mozno viac v modelingu a ten som nikdy nerobil ani sa nechystam robit.. a v kupelni travim asi 10min, z toho 4min cistim zuby,5 min mi zaberie sprcha a minutu sa utieram...dufam, ze som Ta uspokojil s mojou odpovedou.

14:31:50 - otázka od: vlasta ahoj Mayko, ahoj Janko :) ja len, ze tesim na svrtok vecer :) paa Ahoj Vlasta, aj my sa tesime a to uprimne..-)) ( Sparx - 22.5. 19.00 koncert, pozn.redaktora)

14:32:53 - otázka od: miska novotna Ahoj Mayo super CD! Je maj a chcem sa opytat ci si zalubeny? :} Ahoj Miska, dakujem! je maj a ja som ako vzdy v maji zalubeny..-)

14:34:33 - otázka od: roman Ahoj Mayo! Počul som, že v minulosti, keď si hrával s kapelou po Slovensku, dával si vcelku veľký dôraz na svetelnú šou, dokonca už v tom čase ste mali vlastného tzv. online osvetlovača, kt. riadil pomocou kláves svetlá v rytme hudby. Bude niečo podobné aj na tejto Tvojej šnúre, poprípade bude účastný na tejto šnúre aj tento nadaný osvetľovací technik? Ano, toto je zaujimave,ze si to pamatas-)..tentokrat sa viac zameriavam na zvuk a vykon na podiu, ale svetla nepodcenujeme..ale az do takych detailov nejdeme.. bojujeme s casom

14:34:59 - otázka od: havranca ahojky:-)))gratulujem a prajem Ti nech sa Ti dari ako v hudobnom tak i v osobnom zivote:-))maj sa krasne:-)) Ahoj, dakujem a podobne zelam vsetko najlepsie..))

14:35:37 - otázka od: Pedro Servus Ahoj Pedro

14:36:13 - otázka od: jaro zdravim ta mayo som z bn newies kedy budete mat koncert v banovciach?? ahoj Jaro, snazime sa nieco pripravit v lete, je to v stadiu jednania.. urcite sa dozvies, ked to dohodneme..

14:36:51 - otázka od: turanco Zdravim vas chcel by som sa spytat ze ako to bude vo vasej spevackej kariere pokracovat ze ci bude este nejaky album dakujem Ahoj, pokial bude zdravicko a nadsenie, urcite bude aj dalsi album..

14:37:37 - otázka od: marek zdravim vas kedy bude novy album az bude??? :) Janko: novy album uz na jesen Mayo: dufam, ze uz buducu jar

14:40:40 - otázka od: pablo nazdar janko chcem reagovat na ten koncert v Rimavskej Sobote, pisete, ze tam bola edda. to bola ta kapela z madarska...? Ano,presne tak..

14:42:33 - otázka od: katka ahoj mayo pridete koncertovat aj do Pariza? ak to tam zorganizujete, velmi radi..ale francuzsky nevieme..rozpravat

14:42:54 - otázka od: Janka Ahoj Majo, pozdravuju Ťa verné fanynky z BN. Tešíme sa na 22. dakujem, tesime sa..

14:43:20 - otázka od: Ľubica pozdravujeme Ťa z Tvojho srdcového mesta. Kedy Ťa uvidíme v BN???? Fanynky ahojte, pracuje sa aj na tom..

14:43:32 - otázka od: Daniel Ahojte. Drziiiiiim vaaaaaaam palce... :-))) dakujeme, aj my Tebe!

14:44:07 - otázka od: OVEČKA z Popradu ahojte, chcem sa len spytat ci sa niekedy v blizkej buducnosti nechystate koncertovat aj do Popradu??? diki, papa pekny dnik :D Poprad bude 28.6. na letisku v ramci Aerovikendu..uz sa tesime!

14:44:25 - otázka od: Nikuliatko ahojky, pekný deň, ako sa máte???ja len tak pišem ze či mi odpišete:-D velmi fajn, aj TEBE pekny den!

14:46:11 - otázka od: Martin Chlapci drzte palce zajtra na mature. budeme

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu