Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Andrea Verešová: Doteraz som si myslela, že viem tancovať...

Modelka a mamička sa vrhla na tanečné tréningy a zranila si nohy. Zobraziť galériu (20)
Modelka a mamička sa vrhla na tanečné tréningy a zranila si nohy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

Odkedy sa modelke Andrei Verešovej (27) narodila dcérka Vanessa (9 mesiacov), Miss Slovensko ´99 úplne zmenila životný štýl. Spoločenské akcie ju nelákajú, je ponorená v materských radostiach a starostiach. Kvôli rodine väčšinu pracovných ponúk odmieta.

Čím ju teda zlákala markizácka šou Let´s Dance? Prečo vymenila tanečného partnera? A čomu sa chce venovať potom – modelingu, právu alebo druhému dieťatku?

Kvôli Vanesse a rodine ste v poslednom čase viaceré pracovné ponuky odmietli, zišlo aj z dohodnutého účinkovania vo filme. Ale dnes vás uvidíme v Let´s Dance. Čo vás zlákalo na tento formát?

- Tanec. V živote mám už veľa splnených snov, ale vyskúšať si tanec profesionálne, po tom som skutočne veľmi túžila. No aj tak som dlho zvažovala a váhala.

Nad čím?

- Nechcem sa ukrátiť ani o jedinú chvíľu s Vanesskou. No keď mi Markíza vytvorila podmienky, aby som mohla trénovať v Prahe a keď mi našli skúseného tanečného partnera, rozhodla som sa, že si sen o tancovaní splním.

Myslíte si, že ste tanečne nadaná?

- Až do prvých tréningov na Let´s Dance som si myslela, že nejaké tanečné vlohy mám. Potom som s hrôzou zistila, že tancovať vlastne vôbec neviem. Dokonca ani to málo, čo som si myslela, že viem...

Pripadáte si vari ako drevo?

- Hlavne zo začiatku. Trénovať sme začínali čačou a valčíkom, o ktorých som si myslela, že ich čiastočne ovládam. Ale partner ma veľmi rýchlo vyviedol z omylu. Povedal, aby som na ten turistický čača-krok rýchlo zabudla. Aj profesionálny valčík je úplne iný než ten, s ktorým som sa stretla doteraz. Všetko vyzerá tak krásne a jednoducho, ale je to neskutočne náročné.

Mali ste chvíle, keď ste to chceli vzdať?

- To v žiadnom prípade. Bola som síce rozčarovaná, ale na tréningy som sa vrhla s radosťou. Chcela som prelomiť prvotné neúspechy, ale možno až príliš horlivo...

Stalo sa niečo?

- Okrem bežnej svalovice a toho, že ma čoskoro začalo bolieť celé telo, som si pri quickstepe vyvrtla členok a natiahla šľachy. Pár dní som sa vôbec nedokázala postaviť na nohy. Cítila som v nich každú kostičku...

Vyvrtnutý členok sa hojí dlhšie. Netrénovali ste, alebo ste tancovali so zranenými nohami?

- Boli sme nútení poľaviť a choreografiu som iba odkráčala v teniskách. Nielen pre krásu, ale aj pre tanec sa musí trpieť. (smiech) Na nohy ma postavili rôzne maste, obväzy a nočné kúpele. Po troch týždňoch plných bolesti som už na tom, našťastie, lepšie, členky nemám obviazané, iba si ich spevňujem. Dnes budem prvý raz tancovať úplne bez obväzov, tak dúfam, že to zvládneme.



ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

Andrea Verešová: Doteraz som
Zobraziť galériu (20)
Celý rozhovor s Andreou Verešovou si prečítate v najnovšom vydaní Nového Času Nedeľa
  

NOVÝ ČAS NEDEĽA už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu