Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Cher: Spala som s Cruisom

Cher a Tom spolu randili celé tri roky. Zobraziť galériu (23)
Cher a Tom spolu randili celé tri roky.

LOS ANGELES – Keď bol Tom Cruise ešte neznámy hollywoodsky zajačik, vyspal sa s nejednou slávnejšou ženou. V roku 1985 ho ulovila vtedy 39-ročná speváčka Cher, ktorá o romániku s vtedy 23-ročný hercom porozprávala v talkshow Oprah Winfrey. Tvrdí, že najslávnejší scientológ bol vtedy ešte veľmi hanblivý.

„Hanbil sa. Povedal mi, že sa v škole cítil ako chudák a nikto sa s ním nebavil. Raz sme boli na rande v newyorskej reštaurácii a servírka bola jeho spolužiačka zo školy. Vraj si ho počas školy nevšímala, ale keď ho spoznala, krútila sa iba okolo neho. Bola som do neho zbláznená,“ priznala Cher pred televíznymi kamerami. Jej vystúpenie v show odvysiela americká televízia ABC začiatkom mája.

Rozchod Cher a Toma prišiel v roku 1986, keď herec odišiel nakrúcať film Farba peňazí do Chicaga. „Nemohla som vtedy ísť do Chicaga a to napokon zlomilo náš vzťah,“ uviedla Cher, ktorá sa dnes nestačí čudovať Tomovmu správaniu. „Keď sme boli spolu, bol to uzavretý človek. Teraz je pre mňa ťažké pozrieť sa na tohto človeka... Koľkokrát ho ešte budem musieť vidieť skákať na gauči u Oprah?“ pripomenula hercov neslávny „výkon“ v šou Oprah Winfrey v roku 2005.

Cruise o vzťahu nikdy neprehovoril. Dnes je ženatý s herečkou Katie Holmes, má dcéru Suri a stal sa kontroverzným vďaka svojmu hláseniu sa k scientológii..
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu