Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Zuzana Dzurindová: Už nebýva s rodičmi

Zuzana Dzurindová Zobraziť galériu (2)
Zuzana Dzurindová (Zdroj: Život)

BRATISLAVA - Dcéra bývalého premiéra Dzurindová je umelkyňa! Aj preto sa osamostatnila od rodičov a žije radšej s kamarátkami. Okrem toho, že študuje na Vysokej škole múzických umení, píše scenáre pre Ordináciu v ružovej záhrade.

Staršia dcéra expremiéra býva s dvomi kamarátkami. „Rada píšem, ale baví ma aj divadlo,“ prezradila pre týždenník Život Zuzana Dzurindová. Študuje divadelnú dramaturgiu a píše scenáre pre úspešný seriál. Do markizáckeho tímu sa dostala cez konkurz. Každý zo scenárov má približne 70 strán a Zuzana to stíha za päť až desať dní.

„Väčšinou ráno vstanem a píšem až do večera,“ hovorí. Seriál Ordinácia v ružovej záhrade aj pozerá. Popritom už robí aj na diplomovke. Zuzana sa teda „nepotatila“, lebo k politike má ďaleko. To, že je Dzurindovou dcérou, jej priatelia nedávajú pocítiť. „Jasné, že má málo času. V mojom okolí však nepoznám nikoho, na koho by otec mal čas,“ vyjadrila sa na adresu šéfa SDKÚ. Bližšie je jej humanitárne poslanie mamy Evy. Tá totiž pracuje pre organizáciu UNICEF.


ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Zuzana Dzurindová: Už nebýva
Zobraziť galériu (2)
Viac o odchode Zuzany Dzurindovej od rodičov sa dočítate v Živote.
   

ŽIVOT už dnes v predaji na celom Slovensku!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu