Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Svadba v ohrození: Žilková je na infúziách

Veronika Žilková a Martin Stropnický Zobraziť galériu (12)
Veronika Žilková a Martin Stropnický

PRAHA – Denník Blesk v stredu pristihol Veroniku Žilkovú (46) v motolskej nemocnici. Zatiaľ čo vrcholia prípravy jej svadby s Martion Stropnickým (51), herečku trápia vážne zdravotné problémy! Tie sa včera vystupňovali natoľko, že musela ísť okamžite do nemocnice.

„Našťastie si ma tu nenechali, ale musím teraz každý deň dochádzať na infúzie. Trpím chorobou, ktorá sa volá tinitus, takže mi už dva týždne zvoní a hučí v ušiach,“ priznala Veronika, ktorej problémy začali obyčajným nachladnutím počas nakrúcania. „Navyše som mala zablokovanú chrbticu, lekári dlho nevedeli prísť na to, čo mi presne je,“ hovorí herečka.

Iba pred pár dňami sa jej podarilo kontaktovať špecialistu na podobné problémy Pavla Kolářa, ktorý jej pomohol chrbticu odblokovať. „Je tam ale bohužiaľ ešte nejaký problém s cievami a to zvonenie v ušiach neprestáva,“ dodáva Veronika, ktorá preto teraz musí každý deň dochádzať na infúzie. Jej zdravotný stav je natoľko vážny, že nie je isté, či bude môcť na svadbu vôbec prísť. „Úprimne, ak mi má byť v ten deň tak, ako teraz, budem musieť všetko zrušiť,“ priznáva Žilková.

Zdroj a foto: Blesk.cz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu