Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojka šokuje: Návrat Ildikó a Lászlóa!

Andy Kraus priznáva, že návrat Ildikó a Lászlóa bude akýmsi pokračovaním úspešných Susedov. Zobraziť galériu (11)
Andy Kraus priznáva, že návrat Ildikó a Lászlóa bude akýmsi pokračovaním úspešných Susedov. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - „Móže byť aj tak“ a „Nedráždi“! Málokto tušil, že tieto legendárne vetičky ešte niekedy započuje v originálnych situáciách. Novému Času sa však podarilo zistiť, že na televízne obrazovky sa po dlhej odmlke vracia obľúbená dvojica László a Ildikó zo Susedov.

Ich návrat v jojkárskej réžii chystá samotný Andy Kraus. Zuza a František však tentoraz budú chýbať...

Pôvodne markizácky seriál bol divácky veľmi obľúbený, a v roku 2006 dokonca získal aj dve ceny OTO. Keď sa Susedia skončili, každý z dvojice Marcin - Kraus sa vydal vlastnou cestou. A toho sa chytila Jojka! Po Paneláku sa Andy Kraus rozhodol do ateliérov na Kolibe vrátiť aj vtipných maďarských manželov.

Už v septembri by sa mala dvojica objaviť vo vysielaní Jojky v projekte s názvom Kutyil, s. r. o.! Plány o pripravovanom projekte naveľa potvrdil aj samotný autor. „Áno, je to tak,“ snažil sa nás odbiť Kraus, ktorý projekt dlhé týždne tajil. Novému Času sa podarilo zistiť, že má ísť o 17-dielny seriál, a Kraus ho dokonca chystá už od začiatku tohto roka. Jojka má zo vzniknutej situácie evidentne radosť. „Podľa nás predstavuje ideálnu kombináciu osvedčeného žánru a skvelého hereckého obsadenia,“ opísala Kutyil, s. r. o., hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.

Seriálový László je už dokonca tak ďaleko, že má zopár častí kompletných a s nakrúcaním počíta od leta. „Viki sa na to teší a ja osobne si neviem v úlohe Ildikó predstaviť nikoho iného,“ dodal.

Viki Ráková bude online dnes na Bleskovkách od 15.00 hod.!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu