Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kaskadér Craig: Nakrúcanie nového Bonda si užíva

Daniel Craig alias James Bond v akcii. Pri kaskadérskych skokoch ho istí lano. Zobraziť galériu (6)
Daniel Craig alias James Bond v akcii. Pri kaskadérskych skokoch ho istí lano. (Zdroj: Profimedia)

SANTIAGO - Daniel Craig (40) sa nezdá. Počas nakrúcania ďalšej bondovky s názvom Množstvo útechy (Quantum of Solace) neváha skákať z budovy a niektoré kúsky vyzerajú kaskadérsky - aj keď ho sem-tam istí lano. Sám tvrdí, že nakrúcanie si užíva. A navyše má pri tom po boku krásnu Ukrajinku Olgu Kurylenko (28).

Filmový štáb je momentálne v čilskej púšti Atacama, kam sa presunul z Panamy. Britský herec tam nakrúca náročné scény, v ktorých skáče alebo lozí po streche idúceho autobusu. Nakrúcanie a rolu agenta si užíva. „Je perfektné, že nakrúcame Jamesa Bonda,“ netají sa Daniel. „Sám som s ním vyrastal a niektoré bondovky patria medzi moje najobľúbenejšie filmy. Ako herec to považujem za obrovskú česť,“ dodáva.

Na odvážne kúsky pred kamerou potrebuje kondíciu, cvičí preto takmer každý deň. Momentálne prostredie mu vyhovuje. „Rád tu trénujem, najmä kvôli nadmorskej výške. Nie je to ľahké, ale je to prospešné,“ hovorí Craig, ktorému ako správnemu agentovi 007 nechýba krásna partnerka.

Rolu Camilly stvárňuje Olga Kurylenko. „Keď stretne Bonda, zaiskrí to medzi nimi. Je však opatrná a neverí nikomu. Keď stretne chlapa, využije ho, a keď zistí, že ho nepotrebuje, odkopne ho,“ opísala svoju postavu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu