Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Silvia Glendová: V jednom bare s Dzurindom

Ficova hovorkyňa chodí rada do spoločnosti. Zobraziť galériu (2)
Ficova hovorkyňa chodí rada do spoločnosti.

NITRA - Expremiér a líder SDKÚ Mikuláš Dzurinda, ale ani hovorkyňa vlády Silvia Glendová sa netaja tým, že si radi odskočia do spoločnosti. Novému Času sa podarilo zistiť, že občas dokonca navštevujú rovnaké podniky. Dôkazom je nitriansky kokteilový bar Cupola, ktorý patrí bubeníkovi zo skupiny Desmod Janovi Škorcovi.

Známe tváre slovenskej politiky tam nechali dôkazy svojich návštev - podpisy na stene. „Pán Dzurinda tu bol asi pred troma rokmi. Dal si malé pivo a borovičku. Ale nešoféroval, mal tu na to človeka,“ povedala čašníčka, ktorá si na expremiérovu návštevu dobre pamätá.

Silvia Glendová bola v rovnakom bare niekoľkokrát, lebo pochádza z dediny Alekšince pri Nitre. Keď je na víkend doma, rada sa stretne s priateľmi. „Čašník ma slušne požiadal o podpis, tak som vyliezla na barovú stoličku a podpísala som sa. Meno pána Dzurindu som tam nevidela, ale nič by to na mojom rozhodnutí podpísať sa, nezmenilo,“ povedala Novému Času. Silvia Glendová tam na rozdiel od Dzurindu popíjala vždy len nealko, lebo bola autom.

Glendová a Dzurinda sa podpísali na stenu nitrianskeho baru.
Silvia Glendová: V jednom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu