Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ficova hovorkyňa ako roztopašná tanečnica!

Silvia Glendová: Hviezdila vo videoklipe! Zobraziť galériu (3)
Silvia Glendová: Hviezdila vo videoklipe!

BRATISLAVA - Premiér Fico musí byť na ňu hrdý! Jeho hovorkyňa Silvia Glendová (27) sa pred niekoľkými rokmi objavila vo videoklipe k pesničke Dievča, ja ťa chcem od formácie Street Dancers. V tej pôsobil aj tanečník Ján Mečoch (29). Silvia na svoje účinkovanie nie je veľmi hrdá. Dokonca sa priznala, že dodnes nenašla odvahu pozrieť si nakrútené zábery...

Glendová vo videoklipe, ktorý sa nakrúcal približne pred ôsmimi rokmi, nazerá spoza plota spolu s kamarátkami na kvarteto spevákov zo skupiny Street Dancers. Potom baby naberú odvahu a pridajú sa k tancujúcim chalanom. „Kde ste ten klip našli, preboha? Radšej z neho zábery nikde nedávajte, lebo tam vyzerám hrozne. Bolo to ešte pred vysokou školou, mohla som mať asi 19 rokov,“ znela bezprostredná reakcia sympatickej Silvie. Tú vtedy ešte nikto nepoznal. Vrátane tanečníka Džonyho Mečocha.


Mladá Silvia ako herečka





„Ani ja som nevedela, kto to je, až kým sa neobjavil v niektorej z tých trápnych reality show,“ tvrdí hovorkyňa predsedu vlády Roberta Fica. Dodnes nenašla odvahu, aby si klip pozrela. „Pochopila som, že týmto smerom sa nechcem uberať. Urobila som to len pre kamarátov z dedinky Alekšince - Mika Hladkého a Georgea Bobulica zo skupiny Gladiator, ktorí tú pieseň produkovali,“ uzavrela tému videoklip Silvia Glendová.

Ficova hovorkyňa ako roztopašná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)
Ficova hovorkyňa ako roztopašná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu