Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pocta Jarovi Filipovi: Jeho dcéra chýbala!

Jaro Filip Zobraziť galériu (2)
Jaro Filip

BRATISLAVA - Mala to byť pocta najznámejšiemu slovenskému skladateľovi Jarovi Filipovi, no zmenila sa na boj medzi Filipovými priaznivcami a jeho dcérou Dorotou Nvotovou (25)! A to sa aj v utorok večer ukázalo v plnej sile.

Na podujatí Pocta Jarovi Filipovi v bratislavskom divadle Aréna sa objavilo množstvo známych hudobníkov - no Nvotová chýbala. Nikto ju totiž nepozval a tak „utiekla“ do Čiech. Celý konflikt sa začal pred dvomi týždňami po vyjdení albumu Pocta Jarovi Filipovi: Jarove pesničky, na ktorom slovenskí hudobníci prespievali Filipove najznáPocta Jarovi Filipovi († 51) v divadle Aréna mejšie skladby. Dorota Nvotová sa však na margo albumu neskôr v médiách vyjadrila, že tam spievajú ľudia, ktorí mali s jej otcom „hovno“ spoločné.

„Je mi ľúto, že trepe takéto sprostosti a potom vyzerá ako hlúpa koza,“ zareagoval v Novom Čase Nedeľa na jej vyjadrenia otec cédečka Ivan Tásler. Nvotovej komentáre sa však dotkli aj ostatných hudobníkov. A možno práve preto ju v utorok večer nepozvali do divadla Aréna, kam prišli vzdať hold Jarovi Filipovi. Tásler, Smatanová, Kuly, Lipa, Lasky, Kuric a mnoho ďalších, to bola elita, ktorá dostala neveľké divadielko do varu. Zatlieskať im prišiel aj hudobníkov syn Jaro Filip. Ten bol nadšený, že sa jeho otcovi dostalo takého zadosťučinenia.

Dorota, ktorá pozvánku nedostala, podľa zistení Nového Času odišla do Čiech - údajne kvôli pracovným aktivitám. „Nvotová nemá pravdu. Už len z toho dôvodu, že máme s Jarom Filipom veľa spoločného. Všetci ľudia, ktorí sú na tejto akcii, milujú hudbu. A Jaro hudbu miloval,“ neodpustil si narážku na nedávny spor Kuly.

Hold hudobníkovi prišlo vzdať množstvo známych spevákov.
Pocta Jarovi Filipovi: Jeho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu