Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nvotová: Jej druhá matka je v Indii

Dorota Nvotová so sestrou Terezou.
Dorota Nvotová so sestrou Terezou.

PRAHA – Že by Anka Šišková (47) sklamala ako matka? Jej staršia dcéra Dorota Nvotová (25) si našla druhú mamu v Indii! Dokonca tam má celú náhradnú rodinu, ktorá ju prijala za svoju, a taktiež tam stretla súčasnú lásku – Angličana Patrika.

„Tá rodina ma prijala, patrím do nej, cestujem tam veľmi často,“ povedala denníku Aha! Nvotová. A čo na to jej vlastná matka? „Stále je niekde na cestách, má jednoducho cestovateľského ducha v sebe a ja s tým nič neurobím. Teraz sa tu ale aspoň na chvíľu zdrží, pretože propaguje ostatný film. Okrem toho píše do novín, kde má svoju pravidelnú rubriku – má stĺpce hneď vedľa pána Lasicu,“ povedala pyšná matka Anka Šišková.

Dorota však nemá v pláne zostať v Čechách dlho. „Teraz budem propagovať film a v máji chcem naspäť do Indie. Tu ma nič nedrží. A že by ma to tu zrovna bavilo…“ naznačila Dorota svoj opätovný odchod do Indie. Aspoň že mladšia dcéra Tereza svoju matku zatiaľ nemá v pláne opustiť. „Terezka nakrúca dokumenty, je režisérka. Dokonca sme si spolu zahrali v slovenskom filme Malé oslavy. Hrali sme matku a dcéru, takže to išlo ľahko,“ dodala Šišková.

Zdroj: ahaonline.cz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu