Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nahá Carla Sarkozy je na predaj

Carla Sarkozy Zobraziť galériu (15)
Carla Sarkozy (Zdroj: ČTK)

PARÍŽ – Aukčný dom Christie's vydraží v apríli v New Yorku 15 rokov starý akt súčasnej manželky francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho Carly.

Nejde o žiadnu pornografiu, ale o "vkusné dielo uznávaného umelca", uviedli dnes francúzske médiá. Podľa Christie's sa fotografia vyznačuje nielen umeleckými, ale aj estetickými kvalitami, pretože bývalá modelka Carla Sarkozyová je vraj "jedna z najkrajších žien sveta".

Čiernobiela fotografia autora Michela Comteho zachytáva prvú dámu Francúzska v póze, ktorá odkazuje na diela neoimpresionistického maliara 19. storočia Georgesa Seurata. Predajná cena aktu je odhadovaná na 2500 eur (asi 82 000 Sk) a záujemcovia ho budú môcť získať 10. apríla na newyorskej dražbe.

Sarkozy sa s bývalou topmodelkou a speváčkou talianskeho pôvodu Carlou Bruni oženil minulý mesiac počas súkromného obradu v Elysejskom paláci. V prípade prezidenta, ktorý má z predchádzajúcich vzťahov troch synov, šlo o tretiu svadbu, Bruni sa vydávala prvýkrát. Prezident si speváčku vzal iba tri mesiace po tom, čo sa zoznámili. Krátko predtým sa rozviedol so svojou druhou ženou Céciliou, ktorá sa vydala minulý víkend.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu